Gabriel Călinescu, David Asandei și Gheorghe Cucu; Foto: AFC Universitatea Galați

Echipa feminină de fotbal Universitatea Galați, formație calificată în play-off-ul Ligii I, are un nou antrenor. Acesta este profesorul David Asandei, fostul antrenor al echipei de futsal CS United Galați. 

David Asandei îi va avea în staff pe Gabi Călinescu – antrenor secund şi Gheorghe Cucu – antrenor cu portarii.

„Am fost solicitat să mă ocup de echipă de către preşedintele Călinescu. Cunosc echipa pentru că sunt lângă ea din 2018. Avem jucătoare cu un potenţial foarte bun. Situaţia financiară este destul de grea în acest moment, mai ales că vom începe curând, pe 7 martie în Cupa României şi pe 14 martie în play-off”, a declarat David Asandei, pentru monitoruldegalati.ro.

Lotul echipei Universitatea Galați a suferit mici modificări în pauza de iarnă, informează monitoruldegalati.ro. A sosit la echipă Daniela Mardari, componentă a naționalei Moldovei, și a plecat ucraineanca Olga Zeziukina, care a ales să joace la Banat Girls Reșița.

Trei „pantere” au fost convocate în această perioadă la prima reprezentativă a Republicii Moldova, care a fost învinsă marți de Azerbaidjan, scor 0-1, în ultimul meci din preliminariile Campionatului European de anul viitor. Este vorba despre Iriska Topal, Nadya Petrovskaia şi Daniela Mardari.

Articol de Adi Dobre