navobi1Duminica 31 martie 2013, ora 11,00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Emil Alexandrescu din Iasi, a avut loc primul meci de baraj pentru promovarea in Superliga de fotbal feminin. Echipa ieseana, Navobi a intalnit ocupanta locului 3 din seria de sud, Fair Ply Bucuresti. Favorita a fost echipa din Bucuresti, tinand cont de experienta pe care ao are in competitiile de fotbal feminin, precum si faptul ca nu mai putin 4 dintre componentele lotului bucurestean activeaza la Nationala Romaniei de fotbal feminin. Meciul a fost unul echilibrat, in prima parte bucurestencele si-au creat cateva ocazii de gol, insa, pe parcursul jocului, echipa din Iasi, bine conduse de stafful tehnic format din Adrian Ambrosie-manager, Andrei Iliuta-antrenor secund, Marius Ciutacu-antrenor portari si Cristian Ambrosie-director sportiv, au pus stapanire pe joc, si-au creat numeroase ocazii de gol si au reusit sa inscrie de doua ori, prin Andreea dascaleanu si Andreea Ceausu. Echipa ieseana in ansamblu s-a miscat foarte bine, portarul a fost sigur si a intervenit prompt, apararea a fost de neinvins, mijlocul in a doua parte a jocului a fost dinamic si a pasat excelent atacantilor care au pus deseori in dficicultate excelentul portar al oaspetelor, care este component al lotului national. Arbitri au fost din Botosani si au avut in general jocul in mana, o singura scapare avand spre finalul meciurlui cand Ceausu a scapat singura cu portarul advers, a trecut mingea printre picioarele acestuia, insa a fost faultata in careau clar, acentralul facand semn ca jocul sa continuie. Mai remarcam publicul care a fost prezent la meci, multa lume buna din sfera sportului iesean, galeria ASEI, echipa de senori CSMS Iasi, oameni de afaceri – dl Costel Comanescu, de la Primaria Iasi Dl Ionel Popa, deputatul iesean Sorin Iacoban.
  navobi2
In concluzie, aceasta prima victorie, reprezinta un pas important spre calificarea in Superliga a echipei iesene, calificare pe care o dorim cu totii. “Un meci dificil in compania unui adversar bine asezat in teren, care a avut mai multa experienta decat noi. Totusi, am reusit sa ne impunem datorita muncii extraordinare a echipei care s-a daruit total la acest meci. Multumim suporterilor nostri pentru incurajari, celor care ne sustin financiar si celor care vor sa ne ajute. dedicam aceasta victorie tuturor celor care sarbatoresc astazi Pastele!” – prof. Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi Echipa: Madalina Enache – Ana Maria Rosu, Iulia Giurgica, Larisa Ambrosie (cap.), Olivia Obreja (’89 Stefana Ciobanu) – Ana Foia (’75 Roxana Prodan), Simona Anastasiu (’46 Justine Prata), Mihaela Ghebanoaei (’85 Costina Albu) – Andreea Ceausu, Andreea Dascaleanu (’65 Georgiana Ilas)
  navobi3
CS Navobi Iasi – Fair Play Bucuresti 2-0 (0-0)
Au marcat: Andreea Dascaleanu min 51, Andreea Ceausu min. 90, penalty
Urmatorul meci, CS Navobi va juca in deplasare la Independenta Baia Mare, pe 14 aprilie 2013, ora 11,00

Filmul jocului:

Prima repriza

Min 11 ocazie Navobi: Dascaleanu a ciupit mingea de la fundasul central si a lovit-o cu capul direct in bratele portarului

Min 17, dupa o aruncare de la margine, mingea ajunge la Mihaela Ghebanoaei care suteaza putin peste poarta

Min 20 actiune Fair Play pe partea stanga finalizata cu sut pe spatiul portii, pe care il retine Enache

Min 26 lovitura libera Navobi de la 16 m executa Simona Anastasiu, respinge portarul in corner

Min 28 lovitura libera Navobi de la 20 m, executa foarte bine Ana Foia. Apara portarul

Min 38 sut Ceausu in plasa laterala din 8 metri, dupa o faza construita de Dascaleanu

Repriza a II-a

Min 51 goooooool Dascaleanu dupa un sut la coltul lung de la 12 metri din careu

Min 20 lov libera executata de Obreja la coltul lung loveste Prata Justine cu capul dar portarul respinge din vinclu

Min 23 actiune Ceausu partea stanga sut sub bara, insa respinge portarul peste poarta

Min 27 sut pe langa poarta Ceausu dintr-o faza construita de Ilas, Gangal si Ghebanoaei

Min 37 faza de atac prelungita dupa un corner finalizata cu sut putin pe langa poarta Justine Prata

Min 43 Ceausu scapa singura cu portarul dar suteaza in bratele acestuia

Min 90 penalty dupa un hent facut  de o jucatoare adversa, marcheaza sigur Ceausu in coltul din stanga

Sursa:

http://csnavobi.ro/wp/cs-navobi-iasi-fair-play-bucuresti-2-0-0-0/