Echipa lui Catalin Popa invinsa de formatia secunda a clujencelor!Cs Navobi Alba Iulia a pierdut 13-0 disputa pe propriul teren cu Olimpia , la capatul unui meci dominat de oaspete. Deși au venit cu o echipă alcătuită în mare parte din junioare, fotbalistele de la Cluj au aplicat o corecție albaiuliencelor.

Silviu Miron, președintele clubului albaiulian, a explicat ceea ce s-a întâmplat, iar tânăra formație din Alba Iulia mai are de muncit pentru a reuși să pună probleme serioase în fața adversarilor.

„Este o diferență evidentă de valoare, de pregătire, noi abia ne strângem la 2-3 antrenamente, în vreme ce adversara noastră se pregătește zilnic. Suntem o echipă tânără, nu avem condiții financiare momentan să ne gândim la performanță, știm doar că dorim să continuăm cu această echipă”, a punctat Silviu Miron, președintele CS Navobi.

Etapa viitoare, CS Navobi ar fi trebuit să joace în deplasare cu CS Negrea Reșița, dar reșițenii au fost excluși din campionat.

art1

Sursa: http://sport.alba24.ro/cs-navobi-alba-iulia-olimpia-cluj-0-13-echipa-lui-catalin-popa-invinsa-de-formatia-secunda-a-clujencelor-10286.html