Atacantul Cristina Carp a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare transferul său la Fortuna Hjørring, campioana Danemarcei!

După un sezon petrecut în campionatul Italiei, la Pink Bari, Cristina ne-a povestit că este pregătită pentru o nouă provocare. ”Experiența din Italia m-a ajutat foarte mult, am crescut din punct de vedere fizic și ca viteză de joc. Campionatul italian mi s-a părut foarte fizic și intens, în fiecare etapă jucată s-a menținut ritmul de joc”.
Astfel, Cristina va evolua sezonul următor în campionatul Danemarcei, unde o va avea adversară pe Florentina Olar! ”Mi-am dorit o experiență la altă echipă, iar când mi s-a oferit șansa de a juca la campioana Danemarcei, nu a fost greu de luat o decizie! Vorbim de o echipă care este calificată din start în fazele superioare ale UEFA Women’s Champions League. Știam mai multe detalii despre Fortuna Hjørring și profesionalismul clubului și am zis ca acesta este locul în care vreau să fiu în următoarea perioadă. Mă aștept să progresez foarte mult în acest mediu”.
Legat de obiectivele privind următorul sezon, Cristina nu se mulțumește cu puțin! ”Îmi doresc să reușim sezonul următor, să caștigăm Cupa și campionatul, dar și să ne calificăm în fazele superioare ale WUCL!
Cristina ne-a spus și cum s-a descurcat pe perioada pandemiei și cât de greu i-a fost. ”Pandemia a fost o provocare destul de mare pentru sportivi în general, dar am trecut cu bine peste. Lunile acestea au fost ceva rar, comparând programul încărcat pe care l-am avut până acum. A fost însă o perioadă bună pentru o recuperare 100% după un sezon intens, dar și pentru a lucra exact ce am nevoie individual!