Cu doar câteva zile înainte de startul Ligii 1 feminin, clubul ACS Fortuna Becicherecu Mic a anunțat transferul Cosminei Dușa de la Konak Belediyespor, unde atacantul naționalei feminine a evoluat în ultimii opt ani.

ACS Fortuna Becicherecu Mic a fost prima opțiune a Cosminei, care își propune obiective mărețe alături de echipa din Timiș: un titlu de campioană și participarea în Champions League.

„Mi-am dorit să revin în țară după atâția ani petrecuți departe de familie, iar Fortuna Becicherecu Mic a fost prima mea opțiune din ofertele avute. Am ales să vin aici pentru că știu că este un club serios, unde se lucrează bine și care își propune să se lupte pentru titlul de campioană. Sper să mă acomodez cât mai repede și să ajut echipa. Îmi doresc să câștig un campionat cu Fortuna Becicherec și să joc alături de această echipă în Champions League” a declarat Cosmina Dușa, potrivit site-ului oficial al echipei ACS Fortuna Becicherecu Mic.

Cosmina Dușa a ajuns în anul 2012 la Konak Belediyespor, iar în cele opt sezoane petrecute la echipa din Turcia a câștigat cinci titluri de campioană. În România, Dușa a mai jucat pentru Clujana și Olimpia Cluj.

Jucătoarea în vârstă de 30 de ani este componentă a echipei naționale a României, pentru care a debutat în 2009, într-un meci contra Belgiei. De asemenea, a făcut parte din lotul care a luptat pentru calificarea la EURO 2017!

„Ne bucurăm pentru venirea Cosminei Dușa și ne onorează faptul că ne-a ales pe noi. Este o jucătoare experimentată atât pe fază ofensivă, cât și defensivă, și sperăm să aducă un plus echipei noastre” spune antrenorul Sorin Brîndescu.