Nou promovată în prima ligă din Ungaria, Diósgyőri VTK mai are în lot două jucătoare din România. E vorba de Corina Simona Olar și Bianca Sandu, care au pus umărul la promovarea formației din Miskolc pe prima scenă a fotbalului feminin din Ungaria.

„Până în iarnă nu avusesem nicio experiență în străinătate! Acum am deja două sau aproape două! Perioada petrecută în Elveția mi-a prins foarte bine. Am avut condiții bune la FC Aïre-Le-Lignon, dar echipa era în liga secundă. Cei de la Diósgyőri VTK s-au interesat de mine, m-au contactat, m-au chemat la negocieri și au discutat cu mine în cel mai profesionist mod, ca la băieți! Ne-am înțeles și am semnat pe un an. Acesta e primul meu contract de fotbalist profesionist! Mă bucur foarte mult. Sper ca la finalul viitorului sezon să cucerim un trofeu, acesta fiind obiectivul meu”, a declarat, pentru www.frf.ro, Andreea Corduneanu.

Până la plecarea din România, în iarnă, Andreea a jucat doar la Olimpia Cluj. La echipa națională a debutat în urmă cu cinci ani! „Transferul la Miskolc mă bucură și din alt motiv: voi fi apoape de casă și de echipa națională”, a mai spus Andreea Corduneanu.