Campioana en-titre şi deţinătoare Cupei României de 4 sezoane încoace, cât şi echipa a 2-a au trecut de faza optimilor în Cupa României la Fotbal Feminin prin 2 victorii categorice.

Prima echipa, Olimpia UT Cluj-Napoca a jucat în deplasare pe terenul băimărencelor de la Independenţa, Miercuri, 3 Decembrie 2014  de la ora 13:00.
Având parte de o vreme perfectă pentru fotbal pentru această perioadă, deţinătoarea Cupei s-a impus cu 11-0. Au marcat : Voicu (3′ ; 5′ ; 40′ ; 68′ ; 74′), Manie (8′), Lunca (18′ ; 44′), Batea (39′), Vătafu (62′), Ficzay (90′) – foto.

Olimpia a facut deplasarea la Baia Mare cu secundul lui Albon, Szekely Iulian, fără 4 jucătoare de bază – Ganea şi Bortan (din motive medicale), Ciolacu şi Pinczi ( au intărit lotul echipei a 2-a) şi cu 2 jucătoare de la echipa a 2- a : Mateş şi Lipotean (foto), pentru cea din urmă fiind şi debutul la echipa mare.
Până în acest moment, Olimpia nu are nicio înfrângere în Cupa României de la înfiinţare (2010) şi are doar un gol primit.
Surpriza a venit însă din partea Olimpiei II UT Cluj-Napoca , care a disputat meciul din faza  8-imilor Cupei României împotriva echipei din Superliga, CFR 1933 Timişoara, cea care era considerată favorită pentru această partidă.
Obiectivul clubului de a ajunge cu ambele echipe în fazele superioare ale Cupei României, a dus la întărirea lotului echipei a 2- a pentru partida cu Timişoara cu 2 jucătoare de la prima echipă , Ciolacu şi Pinczi, ambele trecându-şi numele pe lista marcatoarelor, şi cu prezenţa pe banca tehnică a antrenorului principal de la prima echipă – Mirel Albon, fiind alături de fete şi de cei 2 antrenori, Feşnic Marius şi Stranyezky Tiberiu.
Astfel, Olimpia II a câştigat fără drept de apel cu scorul de 6-0 , rezultat stabilit încă din prima jumătate a meciului, în cea de-a doua repriză nemainscriindu-se niciun gol.
Pentru Olimpia II au marcat : Popa (10′ ; 29′ ; 44′) , Pinczi (24′), Ciolacu (27′), Indrei (43′).
Astfel, Olimpia a încheiat acest an calendaristic în acelaşi stil inconfundabil, de lider în fotbalul feminin românesc, acestea fiind ultimele meciuri pentru ambele echipe.
                          Olimpia UT Cluj-Napoca
Sursa : http://gazetadecluj.ro/