CFR Timișoara a zburdat astăzi de la 11 pe cea mai prăpădită suprafață de joc din Superliga de fotbal feminin, cea a Politehnicii București, din incinta instituției de învățământ superior, realizând scorul sezonului.

Larisa Sîrbovan: 4 goluri în deplasare

 

 

ACS Fair Play București – CFR Timișoara s-a încheiat 0-12, la pauză 0-6, alb-vișiniile atingând o diferență pe care nu o reușeau nici în ediția precedentă. Rezultatul ar fi putut fi însă și mai categoric, bănățencele ratând cel puțin încă pe-atât, dacă nu chiar mult mai mult.

Festivalul golurilor l-a inaugurat Larisa Sîrbovan, în minutul 16, celelalte 5 reușite ale primei părți fiind semnate de Ababei, în minutul 22, Abrudan, în minutul 31, Sas, în minutul 37, din nou Sîrbovan, în minutul 38, și Manuela Voica, în minutul 39: 0-6.

Tot Sîrbovan a deschis contul și în partea a doua, în minutul 48, și tot 6 goluri s-au marcat și la reluare. Aceeași Sîrbovan a majorat scorul la 0-8 în minutul 58, mai înscriind Loredana Sas, în minutele 63, 66 și 80, respectiv Manuela Voica, în minutul 77. Așadar 5 marcatoare pentru formația lui Florin Bugar, care leagă astfel două victorii la rând: 3-2 acasă cu REAL Craiova și acest 12-0 la București.

Unde ceferistele s-au aliniat nu numai fără Ionela Voica, suspendată, ci și în absența altor component, rămase în Timișoara, la serviciu.

Căpitănia a rămas între buturi, la portarul de circumstanță, Durlă, care le-a avut în fața ei pe Novotni (55, Lucescu), Liheț, Abrudan, Heisu – Șuveț, Bistrian, Ababei, Manuela Voica – Sîrbovan și Sas.

Cu 12 componente convocate, CFR a administrat bucureștencelor o duzină.

Urmează ASA Târgu Mureș, vicecampioana, duminica viitoare, de la ora 11, pe stadionul CFR. ASA s-a impus astăzi la Craiova, 4-1 cu REAL, în aceeași etapă a treia a Superligii. ”Le felicit pe fete pentru ambiție, prin evoluția de astăzi ștergând din impresia mai proastă a primelor prestații”, a remarcat antrenorul Bugar după prima victorie în deplasare pentru CFR Timișoara în ediția 2014/2015.