Formaţia feminină CFR Timişoara a pornit astăzi în turneul play-off de 6 etape al celor mai bine 4 clasate din Superliga reeditând întocmai eşecurile la limită şi fără gol marcat înregistrate tur-retur în faţa oltencelor de la Real Craiova.

Consemnate pe 6 octombrie, în Bănie, respectiv în 9 martie, la Timişoara, respectivele victorii cu 1-0 ale grupării Real Craiova au făcut diferenţa între ocupantele locurilor 2 şi 3 la încheierea returului, departajarea fiind realizată şi încă dinaintea startului fazei play-off, în care primele 4 clasate au pornit de la punctaje diferite: liderul campion, neînvins, Olimpia Universitatea Tehnică Cluj, cu 3 puncte, Real cu două, CFR cu unul iar ASA Târgu Mureş, fără nici un punct.

Acum, după un nou eşec al alb-vişiniilor cu 1-0, handicapul timişorencelor faţă de Real Craiova a crescut la 4 puncte, cu 5 runde rămase de disputat.

Gazdele au marcat unicul gol al partidei spre mijlocul reprizei secunde, în minutul 66, la capătul unei faze de atac, însă CFR îşi poate reproşa risipirea prea multor oportunităţi de a deschide scorul sau de a egala, mai numeroase decât ale craiovencelor.

Florin Bugar a apelat astăzi la formula Abălaşei – Bistrian, Lihet, Durlă, Obrad (71, Despa) – Ababei (80, Ozaeta), Molnar, Ionela Voica, Manuela Voica (94, Heisu) – Herczeg, Sîrbovan, pe banca de rezerve rămânând junioara Şuveţ.

Timişorencele n-au dispus în această deplasare de aportul fundaşului central Mirică, eliminată în eşecul de miercuri, 0-5 acasă cu ASA Târgu Mureş, la finele returului, suspendată fiind, dar şi al Loredanei Sas. Astăzi, sancţionată a fost Mihaela Molnar, cu cartonaş galben, în minutul 30.

Celălalt joc al primei runde în play-off va avea loc miercuri de la ora 15, la Cluj Napoca, între Olimpia UT şi ASA Târgu Mureş. Timişorencele vor completa turul fazei 1-4 printr-o deplasare la Târgu Mureş, în 10 mai (ora 11) şi meciul acasă cu campioanele de sub Feleac, pe 18 mai (ora 11).

Play-off: 1. Real Craiova 5p / 1j; 2. Olimpia UT Cluj 3p / 0; 3. CFR 1p / 1j; 4. ASA 0 / 0.

Faza play-off va lua sfârşit în 8 iunie, când bănăţencele vor juca la Cluj-Napoca.

 

sursa sporttim.ro