Nou promovată în Liga 2 feminin, Carmen București a încheiat turul campionatului pe primul loc în Seria 1!

Formația bucureșteană este neînvinsă, fiind singura echipă din Liga 2 cu victorii pe linie! Fetele pregătite de Speranța Popescu au acumulat 18 puncte, având 24 de goluri înscrise și doar 4 primite.

Încă de la înființare, în 2018, am avut ca obiectiv principal promovarea. Am reușit să îl atingem încă din primul an, iar acum toată atenția se îndreaptă spre promovarea în primul eșalon. Toate aceste realizări au fost posibile cu foarte multă muncă, seriozitate și unitate. Sloganul nostru vorbește despre echipă: Toate pentru una și una pentru toate! Comparativ cu Liga 3, nivelul este mult mai ridicat, iar fetele au conștientizat acest lucru. Punem un accent foarte mare pe calitatatea antrenamentelor, implicit a jocului, iar acest lucru se reflectă în rezultatele echipei și in clasament”.

Suntem foarte fericite pentru parcursul de pănă acum, însă mai avem mult de muncă până la finalul campionatului. Cu toate că ne-am confruntat cu accidentări, toate jucătoarele au intrat pe teren cu aceeași determinare și au luptat până la fluierul final pentru victorie. Vreau să le mulțumesc fetelor și întregului staff pentru dedicarea și profesionalismul de care au dat dovadă”, a încheiat antrenorul formației bucureștene, Speranța Popescu.

CLASAMENT LIGA 2

Seria 1
1. Carmen București  18p
2. Vulpițele Galbene Roman 15p
3. Vasas 2 Femina Odorheiu Secuiesc 9p
4. Atletic Club Onix 2010 7p
5. Ladies Târgu Mureș 7p
6. CN Nicu Gane 3p
7. Navobi Iași 3p

Seria 2
1. Banat Girls 13p
2. Universitatea 2 Olimpia Cluj 9p
3. Olimpic Star Cluj 6p
4. CSM Târgu Mureș 5p
5. ACS United Bihor 3p
6. Atletic Drobeta 1p