Duminică s-au disputat semifinalele Cupei Ungariei într-o singură manșă între aceleași echipe ce continuă lupta și pentru titlu în play-off-ul din campionat. În primul meci ETO FC Győr a învins-o pe MTK Hungária cu 2-0 prin golurile marcate de Németh Loretta și Süle Dóra, în minutul 15, respectiv 57. Poarta lui Győr a fost apărată de Krisztina Szőke-Nagy, fosta jucătoare a Olimpiei Cluj și a Independenței Baia Mare.

Alături de Brigitta Gődér (foto, în verde) a evoluat în această partidă și fosta jucătoare a echipei ASA Târgu Mureș, Dorka Dénes, în timp ce Csilla Sárosi s-a aflat pe banca de rezerve. În cealaltă semifinală Ferencvárosi TC a învins-o pe Viktória Szombathely cu același scor, 2-0, golurile fiind marcate de Sladana Bulatovic și Orji Ebere. Finala dintre ETO FC Győr și Ferencvárosi TC urmează să se joace pe 19 aprilie.

Recent transferată în Ungaria, Corina Olar  marchează în fiecare meci jucat pentru Diósgyőri VTK. În ultima etapă jucată, DVTK a învins-o pe Atomerőmű SE cu 7-0 în deplasare cu golurile marcate de Olivera Markovic (dublă), Katalin Kresák, Corina Olar (pen.), Kinga Boros, Enikő Paranai și Újvári Krisztina. Tot la DVTK evoluează o altă fostă jucătoare a echipei ASA Târgu Mureș, Bianca Marilena Sandu, ea fiind introdusă pe teren în minutul 81 al partidei. DVTK se află pe primul loc în clasament cu 33 de puncte, urmată de echipa Szent Mihály cu 31 de puncte.