Cea de-a doua partidă din istoria echipei naționale de fotbal feminin pe stadionul Municipal din Botoșani, România – Belgia, 0-1, a înregistrat un număr impresionant de spectatori pentru un meci de fotbal feminin disputat în România. 

3867 de suporteri au fost prezenți pe stadion la partida România – Belgia pe 31 august

La partida România – Portugalia, 1-1, de pe 12 iunie, suporterii botoșăneni au urcat în top 3 al recordurilor all-time de prezență pe stadion la un meci de fotbal feminin organizat în țară, cu 3175 de spectatori.

Datorită susținerii oferite de suporterii din Botoșani, reprezentativa feminină a revenit pe stadionul Municipal și pentru partida cu Belgia, iar suporterii nu le-au dezamăgit, depășind numărul stabilit anterior.

Recordul a fost atins într-un meci împotriva Portugaliei, la barajul pentru accederea la Campionatul European, disputat în toamna anului 2016.

Partida respectivă s-a disputat pe stadionul ”Doctor Constantin Rădulescu” din Cluj și au asistat 7.111 spectatori, cel mai numeros public la un meci de fotbal feminin în România!

Pe locul doi se află partida cu Grecia din preliminariile Campionatului European, câștigată cu 4-0 de tricolore. Meciul s-a disputat tot la Cluj, pe arena CFR-ului, iar asistența a fost de 4.636 spectatori.

Federația Română de Fotbal și Naționala Feminină de Fotbal a României le mulțumesc tuturor spectatorilor prezenți pe stadion pentru atmosfera pe care au creat-o și pentru întreaga susținere!