[lmgallery id=”1672″]

Prima partida oficiala pe scena Ligii I a insemnat si prima victorie pentru noua echipa de fotbal feminin a judetului, CS Armonia Falticeni. Fetele antrenate de Marcel Irimie s-au impus cu scorul de 5-1 (2-0) in meciul disputat sambata, pe teren propriu, in compania celor de la Ladies Targu Mures, in cadrul etapei a II-a.

Urmarite din tribunele stadionului Tineretului de aproape 200 de spectatori, sucevencele au inceput in tromba intalnirea, reusind sa deschida scorului inca din minutul 4, in urma unui contraatac finalizat de Buturas. Pana la pauza, gazdele si-au dublat avantajul prin Nistor, care a inscris dupa o pasa trimisa de Havristiuc.

Jocul a continuat in aceiasi sens dupa reluarea jocului, Havristiuc majorand diferenta in urma unei lovituri de colt. Cea mai buna jucatoare de pe teren, Lidia Havristiuc avea sa inscrie si cel mai frumos gol al intalnirii, suceveanca ducand scorul la 4-0 cu un sut in vinclu de la 30 de metri. Recitalul gazdelor s-a incheiat odata cu golul Teodorei Placinta, care a inscris dupa o pasa trimisa de Ana Neda.

Muresencele au reusit golul de onoare in minutul 85, cand Dragus a inscris cu capul dupa o lovitura libera si a stabilit rezultatul final la 5-1 pentru CS Armonia Falticeni.

Sunt multumit de rezultat. Ne-am dorit foarte mult sa incepem campionatul cu o victorie. Am intalnit o echipa ambitioasa, dar neexperimenta, asa ca trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant dupa acest 5-1. Etapa viitoare ne asteapta un meci infinit mai greu la Reghin. Speram sa putem ciupi un punct acolo”, a declarat Marcel Irimie, antrenorul fetelor de la CS Armonia Falticeni.

Rezultatele etapei a II-a:
Armonia Falticeni – Ladies Targu Mures 5-1
Vasas Odorhei – FC Magura Bacau 13-0
Heniu Prundu Bârgaului – Viitorul Reghin 5-2
Olimpia II Cluj a stat în aceasta runda.

In runda viitoare, Armonia Falticeni va evolua pe terenul gruparii Viitorul Reghin.