Federația Română de Fotal în colaborare cu Asociațiile Județene de Fotbal din județele Maramureș, Brașov, Suceava, Covasna, Prahova, Argeș, Bistrița și Iași, dar și cu ajutorul mai multor antrenori de la mai multe echipe de club a organizat mai multe traialuri dedicate fetelor care vor să facă parte din echipa națională U15 de fotbal a României.

Prima astfel de acțiune a avut loc pe 10 și 11 martie la Iași, acolo unde s-au înscris 17 fete născute în anii 2003, 2004 și 2005. La acțiune a particiapt Irina Giurgiu (departamentul Grow al FRF), dar și Adrian Ambrosie, antrenor al echipei U17 a României. 

Al doilea trial a avut loc în zilele de 18 și 19 martie, la Cluj, acolo unde au participat 24 de fete, la care de asemenea a participat Irina Giurgiu alături de Mirel Albon, selecționerul echipei naționale de fete, și de Alin Cioban, președintele Comisiei Centrale pentru Fotbal Feminin și membru în Comitetul Executiv FRF, dar și mai mulți antrenori de la formația Olimpia Cluj. 

Următoarea acțiune de selecție va fi în București, duminică, 26 martie, la terenul sintetic din cadrul Complexului Arena Națională. Ultima locație va fi la Timișoara, luna viitoare, pe 2 și 3 aprile. În total, la cele patru acțiuni de selecție s-au înscris 107 fete.