Sala Polivalentă din Reșița a găzduit duminică, 15 decembrie, a patra ediție a Cupei Laura Rus, competiție organizată anual de atacantul naționalei în orașul natal, care are drept scop promovarea fotbalului feminin.

Turneul devenit deja tradiție a fost un real succes, fiind câștigat în premieră de FC Luca Brașov! Alături de Laura au fost prezente foste și actuale jucătoare, printre care și cea mai bună fotbalistă a ultimilor doi ani, Teodora Meluță.

În momentul în care am luat decizia de a da ceva înapoi sportului care mi-a oferit atât de multe, nu m-am gândit că voi ajunge aici, la cea de-a patra ediție! A fost o zi magică, în care echipele participante au practicat un fotbal de calitate, au fost competitive și s-au luptat pentru trofeu. Nu cred că există o satisfacție mai mare decât să vezi pe toată lumea fericită și zâmbind la finalul unei astfel de zile, în spatele căreia stau luni întregi de pregătire și organizare. Mulțumesc tuturor celor care an de an sunt alături de mine și mă susțin în organizarea acestui turneu. Îmi doresc să fac din Cupa Laura Rus cel mai frumos turneu de fotbal în sală feminin!”, a declarat pentru www.frf.ro, atacantul naționalei feminine, Laura Rus.

Echipe participante: ACS Banat Girls Reșița, Fortuna Becicherecu Mic, Universitatea Galați, ACS Student Sport Alba Iulia, ACS Piroș Security Arad, Carmen București, FC Luca Brașov și ZFK Zemun-Serbia

Premii speciale:
Cea mai tânără jucătoare
: Elena Spînu (Carmen Bucuresti)
Cel mai bun portar: Nicoleta Adam (ACS Studen Sport Alba Iulia)
Cea mai tehnică jucătoare: Mina Covic (ZFK Zemun – Serbia)
Golgetera competiției: Nicoleta Bărbos (FC Luca Brașov)