Echipa națională a României a revenit luni seara la baza de pregătire EURO 2024 de la Würzburg după meciul disputat împotriva Ucrainei.

După ce a călătorit cu trenul spre München cu o zi înainte, delegația României a ales să se întoarcă la fel. Jucătorii au sărbătorit moderat pe parcursul călătoriei. Atmosfera a fost animată cu cântece și dansuri, iar unii dintre fotbaliști au urmărit partida dintre Belgia și Slovacia, în timp ce alții s-au relaxat jucând Uno.

La sosirea în Würzburg, echipa a fost întâmpinată de un grup de aproximativ 100 de români. Suporterii entuziaști au făcut o poză de grup cu jucătorii și au cântat împreună cu aceștia. Vasile Mogoș, în rolul de DJ, a întreținut atmosfera, iar unul dintre hiturile serii a fost „Visăm Împreună”, imnul tricolorilor la EURO realizat în colaborare cu PRO TV.


Ajunși la hotelul Melchior Park, tricolorii au avut parte de o altă surpriză. Administrația hotelului le-a organizat un foc de artificii și i-a felicitat pentru rezultatul obținut în meciul cu Ucraina.

De azi începem pregătirea partidei cu Belgia. Vrem să stăm în Germania cât mai mult. Împreună până la final!