România găzduiește #U21EURO în 2023, cel mai important turneu continental al anului, iar meciurile se joacă la București și Cluj-Napoca. Turneul final UEFA Under 21 Championship și se va desfășura în România și Georgia în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023.

Bucureștiul va găzdui toate cele șase meciuri din grupa B, în care se află România, Spania, Croația și Ucraina, un sfert de finală și o semifinală. Cluj-Napoca va găzdui meciurile grupei D, din care fac parte Franța, Italia, Elveția și Norvegia, cât și un sfert de finală.

Cu 50 zile înainte de deschiderea turneului final, fanii fotbalului sunt provocați să gasească trofeul UEFA Under 21 Championship 2023 ce va sosi la București în weekendul 6-7 mai și la Cluj-Napoca în weekendul următor, pe 13 și 14 mai.

Cele două locații în care trofeul va fi expus nu sunt încă făcute publice, iubitorii de fotbal având ocazia de a le descoperi printr-un joc deschis tuturor, bazat pe indicii ce vor conduce către cele 2 locații. O serie de personalități, printre care și Ianis Hagi – ambasadorul #U21EURO în România, vor oferi indiciile în social media pentru fiecare oraș în parte.

Câte 5 personalități vor oferi timp de 5 zile indiciile pe rând, printr-o ‘ștafetă’, pe canalele proprii de social media în săptămâna în care trofeul ajunge la București sau la Cluj-Napoca, indicii ce conectează turneul final cu cele 2 orașe gazdă din România, întrebările făcând referire la informații despre prezentul și istoria #U21Euro.

În București primul indiciu îl va da Ianis Hagi pe 1 mai și va da pasa către Pavel Bartoș pentru al doilea indiciu. Pavel va pasa mai departe către bloggerul Otravă și de aici ‘mingea’ ajunge la jurnalistul Cătălin Oprișan. Iar Cabral va fi cel care va da pasa decisivă pentru ca tu să poți găsi trofeul #U21Euro.

În Cluj-Napoca startul provocării va fi dat tot de Ianis Hagi, pe 8 mai, apoi Pavel Bartoș va dezvălui următorul indiciu, urmat de Ionuț Rada, Ivan Anisoreac si Marius Niculae.

Urmărește-le conturile de social media, în fiecare zi la ora 12, află indiciile și rezolvarea lor te va duce fix lângă trofeul #U21EURO la București.

Fiecare dintre cele două locații va fi făcută publică la ora 3PM în ziua de sâmbătă a celor două săptămâni. Cei care găsesc trofeul până atunci vor putea câștiga una dintre cele 21 mingi suvenir #U21Euro puse in joc, prin tragere la sorți. Iar toți cei care vor veni să vadă trofeul vor putea participa, atât la București cât și la Cluj, la o tragere la sorți pentru un număr limitat de bilete la meciurile turneului final.

Găsești aici regulamentul concursului.

Și nu uita: ia-ți bilete la meciurile de la București și de la Cluj ca să vezi superstarurile de mâine din fotbalul European.

Biletele la meciuri și pachetele speciale se pot achiziționa de pe: Under21Tickets.ro


Indiciul 1, oferit de Ianis Hagi: E în centrul vechi al Clujului.

Indiciul 2, oferit de Pavel Bartoș: E un spațiu nou, deschis în ianuarie 2023.

Indiciul 3, oferit de Ionuț Rada: Strada are un nume din 2 cuvinte, primul cuvânt începe cu inițiala echipei care joacă toate meciurile din grupa pe Cluj Arena.

Indiciul 4, oferit de Ivan Anisoreac: Al doilea cuvant al numelui străzii începe cu inițiala clubului unde joacă atacantul Franței U21, Pierre Kalulu.

Indiciul 5, oferit de Marius Niculae: Numărul de pe tricoul portarului Franței, Illan Meslier, atât la club cât și la națională.