Suporterii români care s-au înscris pentru prioritate la cele mai bune bilete #U21Euro până pe 12 octombrie au participat la un concurs în urma căruia o parte dintre aceștia au putut fi prezenți la tragerea la sorți UEFA de la Ateneul Român.

Un astfel de eveniment de gală este, de obicei, urmărit din fața televizoarelor. Dar cum România este țară gazdă alături de Georgia pentru UEFA Under 21 Championship, tragerea la sorți a avut loc la București. Câțiva suporteri norocoși au putut astfel să trăiască live experiența pe care altfel ar fi putut să o urmărească doar de acasă.

Ianis Hagi, ambasadorul turneului, i-a întâmpinat, iar împreună au mers în Ateneul Român, unde au descoperit tricourile tuturor echipelor naționale calificate la turneul final. După o scurtă perioadă de socializare și un concert susținut în Ateneu, suporterii au urcat în sala principală, unde au urmărit tragerea la sorți a grupelor pentru Euro U21, aflând chiar de la fața locului că România va juca alături de Spania, Croația și Ucraina, toate meciurile urmând a se disputa la București, pe stadioanele Steaua și Giulești. Cealaltă grupă din România, care va fi găzduită de Cluj-Napoca, va aduce împreună naționalele din Franța, Italia, Norvegia și Elveția, meciurile urmând a se desfășura pe stadioanele Cluj Arena și „Dr. Constantin Rădulescu”.

Printre suporterii aleși se numără și Ionela Buzăianu, care a venit alături de soțul ei. „M-am simțit mândră și norocoasă să pot participa la un astfel de eveniment, unde totul a fost la superlativ. Abia aștept să merg pe stadion ca suporter”, a povestit Ionela,care își dorește să convingă cât mai mulți prieteni să o însoțească pe stadion la meciurile Euro U21.

„Este o mare onoare faptul că vom găzdui turneul #U21Euro în România. Eu mă simt mândru, ca român, că voi fi în tribune la meciurile cu Spania, Ucraina și Croația din 2023 și sper să umplem tribunele”, ne-a spus Vlad Călin, un alt suporter norocos, care consideră că organizarea turneului final în România este o mare șansă pentru viitorul fotbalului din țara noastră.

Florin Iana, suporter al naționalei, a fost copleșit de emoția evenimentului: „Sunt atât de multe lucruri pe care vreau să le spun după ce am putut participa la tragerea la sorți #U21Euro: în primul rând, ca suporter visezi să participi la un eveniment UEFA încă din copilărie. Simt că s-a îndeplinit acest vis. În al doilea rând, este foarte important că România va găzdui meciuri ale turneului final din 2023, abia aștept să se pună biletele în vânzare”!


Înscrie-te acum ca să poți cumpăra bilete în avans la cele mai tari meciuri.
Perioada de înscriere înainte de tragerea la sorți pentru achiziționarea de bilete #U21Euro 2023 s-a încheiat pe 18 octombrie. Astfel, suporterii înscriși până la această dată vor fi primii care își vor cumpăra biletele.

Având în vedere numărul mare de înscrieri, am creat și o a doua perioadă de vânzare în avans.

Astfel, suporterii care se înscriu pe site-ul turneului până pe 9 februarie inclusiv, vor putea achiziționa bilete la meciurile #U21Euro 2023 înainte de deschiderea vânzării publice, putând astfel să obțină locurile dorite la cele mai tari meciuri la maximum 45 lei/bilet!

În plus, dacă te înscrii până pe 9 februarie, poți participa la tragerea la sorți pentru anumite pachete de bilete, vezi detalii în linkul de înscriere.

Înscrie-te acum!