Vârsta nu contează Vârsta nu contează

Tricourile țărilor participante la #U21Euro trimit copiii din medii defavorizate pe stadion

Nu ai doar șansa de a câștiga un tricou #U21Euro, ci și pe cea de a face bine: Pentru fiecare 21 de suporteri care cumpără bilete la meciurile #U21EURO, oferim unui copil din medii defavorizate șansa de a intra gratuit pe stadion la meciurile turneului final.

Vezi mai jos ce tricouri poți câștiga.

Tricou SpaniaTricou Spania

23-29 iunie: Câștigă tricoul Spaniei

Spania, adversara României în grupa de la București, este una dintre cele puternice naționale de la #U21Euro, având în palmares, alături de Italia, cele mai multe trofee ale competiției.

Cumpără bilete în săptămâna 23 – 29 iunie la oricare dintre meciurile #U21Euro disputate în România (la București sau la Cluj) și poți câștiga, prin tragere la sorți, tricoul Spaniei.

Regulamentul aici.

Galerie tricouri U21EURO

Tricou Croația

Tricou Croația

Tricou Georgia

Tricou Georgia

Tricou Germania

Tricou Germania

Tricou Olanda

Tricou Olanda

Tricou Israel

Tricou Israel

Tricou RomâniaTricou România

11 tricouri pentru România

Naționala U21 a României este la a treia participare consecutivă la turneul final #U21Euro, de data aceasta din postura de țară gazdă. În grupa de la București, România va întâni Spania pe 21 iunie, Ucraina pe 24 iunie și Croația pe 27 iunie.

Toți suporterii care vor cumpăra bilete la oricare dintre meciurile #U21Euro din România vor putea câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 11 tricouri ale tricolorilor semnate de jucătorii și stafful echipei naționale U21.

Tragerea la sorți pentru aflarea câștigătorilor celor 11 tricouri ale naționalei României se va face la finalul turneului.

Regulamentul aici.

Cumpăra bileteCumpăra bilete
Tricou Norvegia

Vezi Norvegia la #U21Euro și îi poți câștiga tricoul

Cu ocazia zilei sale naționale, Norvegia oferă un cadou iubitorilor fotbalului care vor merge la #U21Euro: Toți cei care vor cumpăra bilete la oricare dintre meciurile Norvegiei de la turneul final vor intra într-o tragere la sorți prin care pot câștiga unul dintre cele 4 tricouri ale ‘vikingilor’.

Regulamentul aici.

Norvegia va juca cele 3 meciuri din grupa D la Cluj-Napoca, astfel: cu Elveția pe 22 iunie, cu Franța pe 25 iunie și cu Italia pe 28 iunie.

Câștigă tricoul adversarei României, Ucraina

După meci, unii jucători schimbă tricoul cu adversarii. Tu poți avea tricoul Ucrainei fără a-l da pe al tău :). Pentru că toți cei care cumpără bilet la oricare dintre meciurile Ucrainei la #U21Euro intră în tragerea la sorți pentru acest tricou.

Ucraina joacă 3 meciuri în grupa de la București, în ordine: cu Croația în Giulești (21 iunie), cu România pe stadionul Steaua (24 iunie) și din nou în Giulești cu Spania (27 iunie).

Totodată, ai șansa de a face bine: pentru fiecare 21 de suporteri care cumpără bilete la meciurile #U21EURO, oferim unui copil din medii defavorizate șansa de a intra gratuit pe stadion.

Regulamentul aici.

Tricou Norvegia