Cota de bilete, care va reveni României la fiecare joc din faza grupelor, va fi decisă după tragerea la sorți a grupelor turneului final, programată la Paris în ziua de 12 decembrie, această cotă urmând să țină cont de capacitatea stadioanelor pe care va evolua reprezentativa României.
 

CITEȘTE TERMENII ȘI CONDIȚIILE ACHIZIȚIONĂRII BILETELOR PENTRU EURO 2016! CLICK AICI!

 
1. Vor putea solicita bilete DOAR cetățenii români (altfel spus, posesori ai unui pașaport românesc), indiferent că domiciliază în România sau în alte țări.
 
2. Procesul de solicitare a biletelor va avea loc DOAR în perioada 14 decembrie, ora 12:00 (ora Europei Centrale), adică 13:00 (ora României) – 18 ianuarie 2016, ora 12:00 (ora Europei Centrale), adică 13:00 (ora României).
 
3. Procesul de solicitare a biletelor se va desfășura DOAR pe site-ul www.euro2016.com, special creat de UEFA, fiecare doritor fiind nevoit, în prealabil, să-și creeze un cont pe site-ul menționat și să furnizeze mai multe detalii personale.
 
4. După încheierea acestei faze, solicitările vor fi analizate de UEFA. Dacă numărul solicitărilor va depăși cuantumul cotei alocate, forul fotbalistic european va efectua o tragere la sorți. Toți solicitanții de bilete vor primi de la UEFA, la sfârșitul lui ianuarie-începutul lui februarie 2016, un e-mail, prin care vor fi informați dacă solicitarea lor a fost încununată de succes total sau parțial sau, respectiv, dacă solicitarea le-a fost respinsă.
 
5. Plata va fi efectuată EXCLUSIV prin carte de credit (doar de tip VISA sau MasterCard), după ce UEFA va lua o decizie cu privire la situația solicitării, stipulată la punctul anterior.
 
6. Referitor la procedura de plată prin carte de credit, aceasta va fi realizată, în februarie 2016, DOAR în Euro, două dintre condiții fiind ca soldul existent pe card să fie cel puțin egal cu suma totală a achiziției (plus 15 EURO taxă de curierat rapid) și, respectiv, ca limita bancară de efectuare a tranzacției să fie, de asemenea, cel puțin egală cu suma pe care respectiva persoană va trebui s-o plătească. NU SE VOR ACCEPTA PLĂȚI PRIN TRANSFER BANCAR SAU CASH.
 
7. UEFA va efectua o singură tentativă de extragere a banilor de pe cartea de credit. Dacă această operațiune va eșua, comanda respectivei persoane va fi anulată.
 
Documentul evocat mai devreme, numit FAQ, va fi postat de UEFA pe www.uefa.com și pe www.euro2016.com, împreună cu alte informații esențiale, vizând procesul de solicitare și de vânzare a biletelor.
 

ACCESEAZĂ AICI DOCUMENTUL CU RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE FRECVENTE!

 
Vom furniza alte detalii după tragerea la sorți de pe 12 decembrie.