Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia a găzduit vineri, 21 iunie, finala Campionatului Județean, dedicată categoriei de vârstă U19. 

În ultimul act al competiției s-au întâlnit formațiile CS Sporting Pitești și ACS Bucharest United, formația bucureșteană impunându-se categoric, scor 7-2.

Bucureștenii au început meciul agresivi, înscriind la prima ocazie a meciului, prin Georgian Mateescu (6), cel care avea să fie MVP-ul partidei. Sporting a revenit în meci, preluând conducerea înainte de pauză, în urma golurilor înscrise de Răzvan Dinu (18) și Cristian Cosma (41).

Bucharest United a ieșit remontată de la vestiare, înscriind șase goluri în a doua parte a meciului, adjudecând astfel titlul de campioană județeană. Printre remarcații echipei s-a aflat Georgian Mateescu, care a mai dat lovitura de două ori în repriza secundă (52, 62). Celelalte goluri au fost marcate de Cristian Vârlan (54) și Daniel Stoian (89, 90+2).

La final, Mateescu a fost premiat pentru prestația sa, fiind declarat jucătorul finalei!

Sporting Apahida, câștigătoarea finalei mici

În lupta pentru podium s-au întâlnit echipele ACS Sporting Apahida, din Cluj, și Olimpia Aiud, din Alba. Cele două formații de juniori U19 au pierdut în semifinalele disputate pe 20 iunie la Buftea, astfel că astăzi s-au întâlnit în finala mică a Campionatului Județean. Sporting Apahida s-a impus cu 3-1, cel mai bun jucător al meciului fiind Denis Șumblea, autor al unei ”duble” (56 și 81). A mai marcat pentru Apahida Darius Vescan (21), în vreme ce unicul gol al celor de la Olimpia Aiud i-a aparținut lui Ionuț Scrobota (75).