FOTO: Facebook / Farul Constanța

În cursul acestei săptămâni, la Under 19 și Under 17, Farul Constanța a jucat ambele partide restante contra celor de la FC Botoșani din Liga Elitelor.

Echipa alb-albastră este lider absolut în seria de Est la ambele categorii de vârstă, iar aceștia sunt neînvinși după cele 9 etape jucate.

La Under 19, Farul a învins, cu scor 6-0 și a obținut a cincea victorie consecutivă. Răzvan Tănasă a fost cel mai în formă jucător de pe teren în partida contra moldovenilor. Internaționalul care evoluează și la selecționata U19, condusă de Adrian Văsîi, a marcat tripla printr-un gol reușit în prima repriză (36) și alte două executate în cea de-a doua (75, 90). Pe lângă acesta, au mai înscris Robert Băceanu din acțiune (33) și Ionuț Cojocaru care a intrat în minutul 64 și a punctat de două ori, o dată cu o execuție foarte bună (82) și a doua oară din penalty (88).

În seria de Est la U19, Farul Constanța se clasează pe primul loc cu 8 victorii și un egal în cele 9 etape, iar aceștia se bucură de un avans de 5 puncte față de locul secund ocupat de CSA Steaua care are 20.

CLASAMENTUL ȘI MECIURILE DIN LIGA ELITELOR U19 ETAPA 10

La Under 17, constănțenii au reușit să învingă tot fără gol primit și au punctat a șaptea victorie a sezonului prin meciul terminat cu scorul 4-0, unde golurile au fost marcate de David Păcuraru (3), Patrick Dulcea (8), Alin Cocoș (10) şi Radu Agafiței (90).

Tot după 9 etape, în seria de Est la U17, alb-albaștrii sunt lideri cu 7 reușite și două rezultate de egalitate. Puștii de la această categorie de vârstă au 23 de puncte și se află tot la 5 puncte față de locul doi, FCSB.

CLASAMENTUL ȘI MECIURILE DIN LIGA ELITELOR U17 ETAPA 10