Reprezentanții Federației de Fotbal a Germaniei au făcut, ieri, 21 ianuarie, o vizită de o zi la București pentru a vedea cum arată stadioanele și hotelurile ce urmează a fi folosite de Nationalmannschaft.

Echipa națională a Germaniei va juca cu reprezentativa noastră la București, pe Arena Națională, pe 28 martie, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar. În același timp, Nationalmannschaft are șanse mari să se întoarcă la București pe 28 iunie, ca învingătoare a Grupei F de la EURO 2020, pentru a juca în optimile de finală ale turneului. Așadar, vizita a avut un dublu scop, drept pentru care FRF a prezentat celor 5 delegați ai federației germane facilitățile și pentru meciul din preliminarii, și pentru EURO 2020.

Team managerul Naționalei Germaniei a fost însoțit de team managerul Naționalei României, Cătălin Gheorghiu, pentru a vizita stadioanele Steaua și Arcul de Triumf și mai multe hoteluri din București. Ceilalți specialiști germani au discutat cu managerii din FRF despre planurile stadionului, despre măsurile de protecție împotriva COVID-19 și despre rutele de acces la Arena Națională. Totodată au fost inspectate facilitățile arenei și fluxurile interioare.

Delegația Germaniei s-a declarat satisfăcută de condițiile de antrenament și cazare pe care le-a găsit la București și speră să vină de două ori, în acest an, pe Arena Națională.

În Grupa F a EURO 2020, Germania va întâlni reprezentativele Franței, Portugaliei și Ungariei, jucând toate meciurile la Munchen.