EURO 2020

BILETE LA UEFA EURO 2020

Ce meciuri se joacă la București?

Arena Națională va găzdui patru partide la turneul finala UEFA EURO 2020™: 3 meciuri din grupa C și o optime de finală.Partidele din faza grupelor ce se vor disputa la București sunt programate în datele de 14, 18 și 22 iunie 2020. Jocul din "optimi" va avea loc în data de 29 iunie 2020.În cazul calificării la turneul final, Naționala României va juca cel puțin două partide din faza grupelor pe Arena Națională.

Unde se mai joacă meciuri la EURO 2020?

Această ediție a Turneului Final al Campionatului European se desfășoară în 12 orașe.

Câte bilete sunt disponibile?

Pentru cele 51 de partide programate la turneul final (36 în faza grupelor și 15 în fazele eliminatorii) vor fi comercializate, în total,
3 milioane de bilete.

La ce meciuri pot cumpăra bilete?

Se pun în vânzare bilete la partidele din toate cele 12 orașe.

Când se pun în vânzare?

Primele bilete au fost disponibile în perioada 12 iunie - 12 iulie 2019. În decembrie 2019, vor fi disponibile biletele dedicate fanilor echipelor calificate.

Cum pot cumpăra?

Biletele vor fi comercializate exclusiv online, pe platforma UEFA: euro2020.tickets.uefa.com
Suporterii care doresc să asiste la partide din cadrul UEFA EURO 2020™ pot deja să se înregistreze înaintea momentului de start al vânzării, prin crearea unui cont personal.
Fiecare utilizator poate comanda maximum 4 bilete/meci.
În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor disponibile, UEFA va organiza o loterie pentru alocarea cotei de bilete.

Cât costă biletele?

Există două categorii de bilete: standard, pentru fiecare meci de la EURO (categoriile 1, 2 și 3) și tip follow my team, pentru urmărirea parcursului echipei favorite la toate partidele pe care aceasta le dispută la EURO. În prima perioadă de vânzări (12 iunie - 12 iulie 2019) s-au comercializat biletele standard, iar în cea de-a doua perioadă (decembrie 2019) vor fi disponibile biletele follow my team, când se vor cunoaște echipele calificate.
Biletele standard pentru partidele de pe Arena Națională din București au fost disponibile la următoarele prețuri:

Categoria 3 (peluze): 30 euro
Categoria 2 (colțurile stadionului): 75 euro
Categoria 1 (tribunele I și II): 125 euro

Pot cumpăra bilete în apropierea începerii turneului?

Turneul final UEFA EURO 2020™ debutează pe 12 iunie 2020. Finala are loc pe 12 iulie 2020, la Londra.
În aprilie 2020, după ce se stabilesc ultimele 4 echipe calificate la turneul final (în urma play-off-ului Ligii Națiunilor), vor fi scoase la vânzare ultimele bilete dedicate fanilor celor 24 de participante la EURO.
De asemenea, începând cu martie 2020, vor deveni disponibile biletele neplătite sau cele la care alți cumpărători doresc să renunțe. Tot acest proces se realizează pe platforma UEFA.
Pe parcursul turneului și a desfășurării fazelor eliminatorii, în funcție de gradul de ocupare al stadioanelor, UEFA va scoate la vânzare posibile bilete disponibile la aceste jocuri.

Această secțiune este gestionată de Federația Română de Fotbal. UEFA nu își asumă răspunderea legală pentru acuratețe și nu își asumă caracterul exhaustiv al informațiilor. În același timp, opiniile exprimate pe această secțiune FRF nu reprezintă opiniile sau politicile UEFA. Cuvântul UEFA, logo-ul UEFA, mărcile UEFA și secvențele video în legătură cu competițiile UEFA reprezintă proprietarea UEFA și sunt protejate de legile aplicabile ale mărcii comerciale, drepturilor de autor şi alte legi referitoare la proprietatea intelectuală. Utilizarea acestor logo-uri și mărci nu este permisă.