Suporterii care vor veni la meciul cu Belarus, programat pe Arena Națională, vor avea partea de o supriză. După o absenţă de trei ani, cauzată de pandemia Covid-19, Arena Fanilor se întoarce!

Arena Fanilor, ce se va întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, se deschide la ora 19:15. Vor exista puncte de face-painting, unde fanii își pot schimba look-ul pentru meci, precum și multe jocuri disponibile acestora, cum ar fi: biliard și darts cu mingea de fotbal sau robokeeper, unde fanii își vor putea testa execuțiile de la 11 metri împotriva unui portar automatizat.

Totodată, suporterii care vor fi prezenți la meci vor avea acces la mese de fusbal, dar vor avea și ocazia de a câștiga o mulțime de premii, inclusiv noul tricou al echipei naționale!

Având în vedere că va fi prezent și un DJ, muzica și voia bună sunt asigurate!

Activitățile din cadrul Arenei Fanilor se vor desfășura pe tot parcursul serii, până la începerea meciului România – Belarus (ora 21:45). Accesul în Arena Fanilor se va face pe baza biletului de intrare la meci începând cu ora 19:15, toate activitățile desfășurându-se până la ora 21:45, ora începerii partidei.