Între 26-29 aprilie, 10 speakeri – atât profesioniști în lumea sportului național și european, cât și sportivi de performanță – vor sta de vorbă cu participanții de anul acesta și îi vor ghida în a-și stabili propriile obiective de dezvoltare profesională, prin puterea exemplului, implicare și educație.

Programul ediției Youth Council ’21

Lansat în 2017, Youth Council își propune să devină unul dintre cele mai importante programe de leadership sportiv pentru tineri din Europa și din lume. Misiunea programului este de a se implica activ în educația profesioniștilor din fotbal cu scopul de a forma o comunitate de lideri care produc schimbări pozitive în sportul românesc.

Despre Youth Council
Programul Youth Council este realizat cu sprijinul Fundației Friedrich Naumann și face parte din propunerea Federației Române de Fotbal de a educa oamenii implicați în fenomenul fotbalistic. În cele cinci ediții, aproape 300 de participanți au interacționat cu personalități din lumea sportului și au contribuit la dezvoltarea comunității sportive prin idei și proiecte de echipă.