Unitatea grupului naționalei României s-a văzut în momentele dificile, iar echipa a demonstrat în preliminarii că este mai puternică împreună.

Olimpiu Moruțan, accidentat și indisponibil pentru EURO 2024, a decis să fie alături de colegii săi în Germania, pentru a le oferi sprijin moral și a-și arăta susținerea.

Într-un gest emoționant și plin de solidaritate, căpitanul Nicolae Stanciu va evolua la EURO 2024 cu numărul 21 pe tricou, în onoarea lui Olimpiu Moruțan. “Pentru Oli, e unul dintre noi!”, a declarat Stanciu, care până acum a purtat numerele 10 și 23 la echipa națională. Este pentru prima oară când Nicu va evolua cu acest număr pe tricou la Echipa Națională, o dovadă a legăturii strânse între tricolori.


Cu zece zile în urmă, într-un interviu acordat pentru FRF.tv, Stanciu spunea: “Dacă aș putea schimba ceva la echipa națională, aș șterge accidentarea lui Oli, să fie și el aici cu noi”. Acest lucru s-a apropiat de realitate: Oli merge în Germania, iar tricoul său cu numărul 21 va fi pe teren!

ASTA E FAMILIA TRICOLORĂ! ÎMPREUNĂ PÂNĂ LA FINAL!