Vassaras: “Trebuie să fim mândri de arbitraj pentru că avem multe realizări!”

Într-un interviu FRF TV, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a vorbit despre progresele importante făcute de arbitrajul românesc în ultima perioadă.

Prezent la cursurile de iarnă ale arbitrilor din Liga 1, Vassaras a analizat posibilitatea introducerii sistemului VAR în România, care ar fi termenul necesar implementării acestuia, vorbind și despre faptul că CCA continuă să caute tinere talente în arbitraj.

Iată câteva dintre cele mai importante declarații ale lui Kyros Vassaras oferite pentru FRF TV: “Trebuie să fim mândri de arbitraj pentru că avem multe realizări. Să ai doi arbitri în același timp în Liga Campionilor e impresionant, dar sunt acolo pe merit. Suntem răsplătiți pentru ceea ce lucrăm. Și, cu siguranță, vom lucra pentru a obține chiar mai mult. În opinia mea, trebuie să continuăm, să pregătim arbitri, să îi descoperim de tineri, și sunt sigur că putem fi încrezători privind spre viitoarea generație. În momentul în care vom fi anunțați că vom implementa sistemul VAR, pot să afirm că în decursul a șase luni arbitrii vor fi pregătiți”.