© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În urma meciului de astăzi, 4 mai, dintre Unirea Slobozia și Corvinul Hunedoara, scor 1-0 în favoarea Unirii, formația pregătită de Adrian Mihalcea a cucerit matematic titlul de campioană în Liga 2 Casa Pariurilor, cu două etape înainte de finalul sezonului.

Ialomițenii s-au impus cu 1-0 în meciul cu ocupanta locului secund, Corvinul Hunedoara, gol de reușit de Christ Afalna în finalaul primei reprize, și mărește astfel distanța față de aceștia la 10 puncte, cu două etape înaintea finalului de sezon. Ialomițenii așteaptă acum finalul meciului din ultima rundă a sezonului pentru a primi trofeul și medaliile de campioni!

Primele victorii în play-off pentru Șelimbăr și Mioveni

Tot în cadrul acestei etape, Gloria Buzău a ratat șansa de a-și asigura matematic promovarea în prima ligă. Buzoienii aveau nevoie de un punct în meciul din deplasare cu CSC 1599 Șelimbăr, după ce AFK Csikszereda pierduse meciul din deschiderea rundei de la Mioveni, dar s-au văzut învinși de formația antrenată de Claudiu Niculescu, care bifează astfel primul succes din acest play-off, aceeași performanță fiind trecută și în dreptul celor de la CS Mioveni.

Astfel, suspansul în privința ierarhiei finale a clasamentului se amână pentru cel puțin încă o etapă. Marți, 7 mai, putem afla cea de-a doua promovată în prima ligă în meciul din deschiderea rundei dintre Gloria Buzău și Unirea Slobozia. Cu o remiză, buzoienii sunt promovați matematic în prima ligă!

Miercuri, 8 mai, avem ultimele meciuri ale penultimei etape de play-off. CS Mioveni luptă pentru a urca în clasament în duelul cu CSC 1599 Șelimbăr, iar AFK Csikszereda, în funcție de rezultatul meciului de la Buzău, va lupta fie pentru a se apropia de locul direct promovabil, fie pentru consolidarea actualei poziții în clasament, prima ce asigură prezența la barajul pentru promovarea în prima ligă.

Suspanul pentru evitarea retrogradării continuă până în ultima rundă

Lupta pentru evitarea retrogradării continuă până în ultima etapă de play-out a sezonului! FC Unirea Dej a remizat la Piatra Neamț, scor 1-1, iar CSC Dumbrăvița a cedat în deplasarea cu CFC Argeș, scor 0-1, astfel încât vom afla abia la finalul ultimei runde care va fi ultima echipă ce va retrograda în Liga 3. Cele două formații sunt despărțite de două puncte, iar ultima rundă ne va propune următoarele dueluri: Unirea Dej va primi vizita celor de la CSM Alexandria, iar CSC Dumbrăvița va evolua tot pe teren propriu, în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Rezultatele etapei a 8-a din play-off

Joi, 2 mai

  • CS Mioveni – AFK Csikszereda 3-1

Vineri, 3 mai

  • CSC 1599 Șelimbăr – Gloria Buzău 2-1

Sâmbătă, 4 mai

  • Unirea Slobozia – Corvinul Hunedoara 1-0

Rezultatele etapei a 6-a din play-out

Vineri, 3 mai

Grupa A

  • CSM Alexandria – CSM Reșița 2-4
  • Ceahlăul Piatra Neamț – FC Unirea Dej 1-1
  • CFC Argeș – CSC Dumbrăvița 1-0

Grupa B

  • Concordia Chiajna – Viitorul Pandurii 1-1
  • CS Tunari – CSA Steaua 1-2
  • CSM Slatina – Progresul Spartac 4-0