SC Popești-Leordeni, echipa care a înregistrat cea mai categorică victorie

Partidele actualului sezon din cele 10 serii sunt gata de start în curând, astfel că vă prezentăm o avancronică inedită a reluării campionatului din al treilea eșalon.

Până azi, cea mai mare diferență de scor a fost înregistrată la meciul SC Popești-Leordeni – Recolta Gheorghe Doja din Seria 3, în etapa 11. A fost, la final, 13-0 pentru gazde, așadar diferență de 13 goluri!, după ce la pauză acestea conduceau doar cu 3-0!

Pe locul secund vine o partidă tot din etapa 11! De data aceasta, una din Seria 10, acolo unde Minaur Baia Mare s-a impus în deplasare cu 12-0 la Luceafărul Oradea! Rămâne de văzut dacă recordurile la zi vor rămâne în picioare până la final de sezon.

Meciul-spectacol

Din punct de vedere al numărului de goluri înscrise, locurile 1 și 2 în ierarhie sunt cele evidențiate mai sus, cele care înseamnă și reperele celor mai mari diferențe de scor. Cu toate acestea, meciul-spectacol de până azi poate fi considerat pe bună dreptate altul, prin prisma golurilor marcate de ambele echipe.

E vorba de o partidă din etapa 8 a Seriei 4. Care a avut față în față pe Dinamo II și Flacăra Moreni. La pauză a fost 3-2 pentru oaspeți, iar la final… 6-4! Scor de tenis cu adevărat pentru dâmbovițeni!

Un 0-0, aproape imposibil!

S-au jucat 15 etape din actualul sezon, dar meciurile anoste, cu rezultat 0-0, sunt extrem de puține! Spre exemplu, în Seria 2 nu s-a înregistrat niciun 0-0, în 90 de meciuri disputate!

Seriiile 3, 4 și 10: câte 3 rezultate

Seriile 6 și 9: câte 4 rezultate

Seria 5: 5 rezultate

Seriile 7 și 8: câte 6 rezultate

Seria 1: 9 rezultate

Localități cu mai multe echipe

Sunt 6 orașe reprezentate în cele 10 serii, fiecare având mai mult de o echipă! Podiumul începe, de pe ultima poziție, cu trei municipii importante. Astfel, Brașovul are Kids Tâmpa și SR Municipal, Târgu Jiu pe Pandurii și Viitorul Pandurii II, iar Oradea pe Luceafărul și CAO.

Pe locul secund vin Cluj-Napoca și Bacău, unde sunt 3 echipe. E vorba de Sănătatea, Viitorul și CFR II, respectiv Aerostar, Dinamo și CSM Bacău. Iar Capitala, cu 4 echipe, e pe primul loc! Avem trei echipe secunde, de la Rapid, Dinamo și FCSB, plus Progresul Spartac!

Așadar, dincolo de miza promovării și a evitării retrogradării, avem și pasiunea rivalității locale în multe cazuri!

Lupta pentru trofeul “X”

Până acum, cele mai multe remize au fost realizate de două echipe. Practic, e o cursă intensă pentru trofeul imaginar, ambele având 6 rezultate de egalitate înregistrate în cele 15 partide disputate! Unde mai pui că o serie lungă de alte echipe au câte 5 remize. Deci, lupta e strânsă la acest capitol și se va da până la final.

Liderii la zi sunt Șomuz Fălticeni și Pandurii Lignitul Tg. Jiu, fiecare cu 6 remize. Interesant este că avem și două echipe fără rezultate de egalitate până prezent. E vorba de Recolta Gheorghe Doja și de Sportul Chișcani, ultima cu 15 înfrângeri din 15 meciuri!