ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, ACS KSE Târgu Secuiesc, ACS West Deva, câștigătoarele celor trei serii ale Ligii a II-a la futsal, plus CFF Clujan Cluj, cea care a încheiat pe ultimul loc sezonul regular în Liga I, vor lupta în acest week-end la Sala Sporturilor din Târgul Secuiesc pentru cele două bilete care vor asigura prezența din toamnă pe prima scenă a futsalului românesc.

Toate partidele vor putea fi urmărite în direct pe pagina de Facebook Futsal România

ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț a câștigat Seria 1 Est, serie din care au mai făcut parte formațiile ACS Mausoleul Mărășești, Fortius 2014 Buzău și AS Olimpia Râmnicu Sărat 2010 CS. Nemțenii s-au impus fără emoții, șase puncte avans față de a doua clasată, bifând 10 victorii și două înfrângeri.

ACS KSE Târgu Secuiesc, play-off-ul pentru promovarea în Liga I, s-a impus clar în Seria 2 Centru, din care au mai făcut parte echipele Kereszthegy Remetea, AS Inter Gheorgheni și Korondy Junior 2017 Corund. Gruparea din Covasna a încheiat sezonul neînvinsă, 11 victorii și o remiză.

ACS West Deva a dominat Seria 3 Vest și a încheiat cu punctaj maxim sezonul. ACS West Deva, cea care a fost la un pas de a ajunge în finala Cupei României în urmă cu o săptămână la Galați, nu a avut probleme cu adversarele din serie, Șoimii Șimand, Metropolitan Ișalnița și CSM Târgu Mureș.

CFF Clujana Cluj a încheiat sezonul în Liga I pe ultima poziției, situație care a adus gruparea ardeleană în play-off-ul de la Tțrgu Secuiesc.

Iată programul partidelor din play-off-ul pentru promovarea în Liga I Fortuna la futsal: 

Vineri, 1 aprilie

ora 18:00: CFF Clujana Cluj – ACS KSE Târgu Secuiesc
ora 20:00: ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț – ACS West Deva

Sâmbătă, 2 aprilie

ora 17:00: ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț – CFF Clujana Cluj
Ora 19:00: ACS West Deva – ACS KSE Târgu Secuiesc

Duminică, 3 aprilie

ora 10:00: ACS KSE Târgu Secuiesc – ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț
ora 12:00: CFF Clujana Cluj – ACS West Deva

Articol de Adi Dobre