Sâmbătă, 8 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, se joacă Supercupa României: Farul Constanța – Sepsi OSK. Covăsnenii au reușit în această vară să păstreze Cupa României câștigată în 2022 și acum au provocarea misiunii complete, pentru că ei sunt supercampionii en-titre!

În iulie 2022, la Arad, se scria povestea celui de-al doilea trofeu din istoria fulminantă a clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Ardelenii inauguraseră vitrina prin cucerirea Cupei României, câștigau acum și Supercupa României în fața celor de la CFR Cluj, cu o revenire fantastică: 2-1 după 0-1 în minutul 2!

După ce recent a apărat Cupa, câștigând în fața Universității Cluj la penalty-uri în ultimul act disputant la Sibiu, Sepsi se poate încorona drept performera absolută a competițiilor eliminatorii din fotbalul ultimilor ani, dacă își va apăra și Supercupa, la Ploiești!

Ciobotariu, aproape de primul trofeu!

Anul trecut, cu Cristiano Bergodi pe bancă, Sepsi a revenit impresionant prin golurile lu Cosmin Matei în prelungirile primei reprize și Mario Rondon în minutul 85 pentru izbânda din Supercupă în fața campioanei naționale CFR Cluj.

Marcatorii sunt și azi în lotul alb-roșilor, dar antrenor e de această dată Liviu Ciobotariu, un tehnician care își poate fixa în CV cu această ocazie primul trofeu din carieră! Ciobotariu a pierdut cu FC Voluntari finala Cupei României de anul trecut tocmai în fața celor de la… Sepsi!

Deși e club înființat doar în 2011, dacă va câștiga Supercupa acum, Sepsi ajunge la 4 trofee de Cupă și Supercupă în palmares. Plasându-se astfel, într-un top all-time al formațiilor din competițiile românești eliminatorii (Cupă + Supercupă), pe o incredibilă poziție 5! După Steaua, Dinamo, Craiova, Rapid și CFR Cluj.


Biletele la Supercupa României, Farul Constanța – Sepsi, sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro, la prețul de 40 RON (tribună). Biletele la peluză (25 RON) pot fi achiziționate prin intermediul celor două cluburi care își dispută trofeul.

Acces gratuit pentru copiii sub 14 ani

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate acestora bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat, și a actului de identitate.