Aurel Țicleanu a primit o distincție importantă din partea primarului orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

Astfel, stadionul din localitatea din județul Gorj poartă începând cu 18 ianuarie numele fostului internațional, jucător emblematic al Universității Craiova în perioada 1976-1985.
Țicleanu a evoluat pentru echipa națională în 44 de partide, marcând două goluri.

La ceremonia care s-a desfășurat la Casa de Cultură “Gheorghe Tătărăscu” alături de Aurel Țicleanu, vicepreședinte al Comisiei Tehnice FRF, au participat foști colegi din generația Craiova Maxima, Silviu Lung, Sorin Cârțu, Nicolae Ungureanu, Ion Țarălungă, Ion Geolgău, manager al Departamentului de Scouting FRF, și Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al Federației Române de Fotbal.

“Este o mare onoare pentru mine și le mulțumesc celor din localitatea Bumbești-Jiu că s-au gândit să-mi acorde această distincție. Eram deja cetățean de onoare al orașului din anul 2001, iar acum stadionul îmi va purta numele. Este un moment de referință, un cadou minunat la împlinirea vârstei de 60 de ani”, a declarat Aurel Țicleanu.