Arbitrul Ovidiu Hategan se manifesta in meciul Steaua - Petrolul Ploiesti, din cadrul primei etape a Ligii I, pe Arena Nationala din Bucuresti, sâmbata, 11 iulie 2015. ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

Două brigăzi românești conduse de ”centralii” Radu Petrescu și Ovidiu Hațegan vor arbitra meciuri din Grupa F, în preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Radu Petrescu va fi centralul partidei dintre Danemarca și Insulele Feroe, care se joacă la Copenhaga. Mircea Grigoriu și Alexandru Cerei vor fi arbitrii asistenți, iar Andrei Antonie, al patrulea oficial. Danemarca e liderul grupei F și calificată deja la Campionatul Mondial, având un avans de 7 puncte față de locul secund înaintea ultimelor două meciuri.

Ovidiu Hațegan va conduce o brigadă formată din asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, respectiv Marcel Bîrsan ca arbitru de rezervă, la disputa de la Klagenfurt dintre Austria și Israel. Dacă austriecii au ieșit din lupta pentru locul de baraj, Israel se află la 4 puncte de ocupanta locului secund, Scoția, și păstrează șanse matematice de calificare.

Ambele meciuri se joacă vineri, 12 noiembrie, de la ora 21:45 (ora României).

Și Felix Grigore, managerul de competitii al FRF, va superviza partida dintre Anglia și Albania, în calitate de comisar FIFA. Meciul din Grupa I are loc tot vineri, 12 noiembrie, de la 21:45.