Vineri, 25 ianuarie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, s-au încheiat cursurile de iarnă pentru arbitrii din Liga 1. După susținerea testelor fizice și întâlnirile teoretice, arbitrii și asistenții de Liga 1 au fost vizitați de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Oficialul FRF le-a vorbit arbitrilor despre importanța păstrării integrității în meseria pe care o desfășoară și le-a transmis un mesaj de sprijin din partea forului pe care-l conduce.

În mesajul către arbitrii, Burleanu a subliniat progresele făcute în acest fenomen, România având în toamnă două brigăzi de arbitri delegate în aceeași etapă din grupele Champions League, în timp ce reprezentantele arbitrajului feminin, Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, vor fi prezente în această vară la Campionatul Mondial care va avea loc în Franța.

La finalul întâlnirii, președintele FRF le-a înmânat ecusoanele FIFA arbitrilor români care oficiază la nivel internațional, având un mesaj aparte pentru Marcel Bârsan și Daniela Constantinescu, cele mai noi nume de pe lista FIFA.

Arbitrii români de pe lista FIFA

“Centrali”: Marius Avram, Marcel Bârsan (nou), Sebastian Colțescu, Horațiu Feșnic, Ovidiu Hațegan, Istvan Kovacs și Radu Petrescu • Iuliana Demetrescu, Alina Peșu, Cristina Trandafir.

Arbitri asistenți: Ovidiu Artene, Valentin Avram, Alexandru Cerei, Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu, Vasile Marinescu, Mircea Orbuleț, Octavian Șovre și Vladimir Urzică • Daniela Constantinescu (nou), Petruța Iugulescu, Alexandra Apostu și Mihaela Țepușă.