Întrunită astăzi, 30 septembrie, pentru a analiza activitatea staff-ului tehnic al primei reprezentative, Comisia Tehnică a decis să propună continuarea colaborării cu Edward Iordănescu.

“Am spus-o și o repet, am tot schimbat antrenori. S-a discutat asta și în ședință și credem că e cel mai bine să avem continuitate. Am plecat la un drum cu Edi și nu ne abatem acum de la el. În plus, s-au văzut lucruri bune la echipa națională la ultima acțiune, lucruri care ne dau speranță pentru preliminariile pentru EURO 2024, chiar dacă în viitoarea ediție a Ligii Națiunilor vom evolua din nou în Liga C, la fel ca și la prima ediție, când era totuși o altă structură a grupelor”, a spus Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

Referitor la tragerea la sorți care va avea loc pe 9 octombrie acesta a declarat: “Ne dorim grupa din care să ne calificăm. Trebuie să avem și puțin noroc, dar și să fim optimiști. Meciurile cu Muntenegru ne-au costat, pentru că dacă ne uităm la ceilalți doi adversari vom vedea că am fost peste ei la rezultate directe. E bine că nu am retrogradat în urna a 4-a pentru tragerea la sorți. Oricum nu se putea prin prisma faptului că Germania nu participă în preliminarii, iar Rusia e exclusă, dar nici nu am fost unul dintre cele două cel mai slab clasate locuri 4 din Liga B”.

Luni, 3 octombrie, va avea loc o ședință specială a Comitetului Executiv al FRF, online, unde se va supune spre aprobare propunerea Comisiei Tehnice.