În 2019, FRF a organizat un mini-campionat de fotbal cu ocazia campaniei globale #FootballPeople

Federația Română de Fotbal a organizat un eveniment online pentru prezentarea proiectului Football Integrating Refugees and Asylum Seekers, care se va desfășura până în 2024.

La evenimentul care a avut loc miercuri, 23 februarie, au participat organizații preocupate de integrare și egalitate de șanse, care au avut ocazia să cunoască și să discute cu echipa de implementare. Fiecare membru al echipei a avut ocazia să prezinte obiectivele proiectului, precum și pașii ce vor fi urmați pentru ca el să se desfășoare în următorii ani.

Prin program, FRF își propune sporirea cunoștințelor și abilităților refugiaților și solicitanților de azil într-un context multicultural, integrarea acestora pe piața muncii, prin acțiuni care promovează oportunități de angajare (în special legate de sport), dar și dezvoltarea unei rețele active între 6 centre regionale de cazare și proceduri pentru solicitanții de azil și sectorul sportiv, pentru a facilita integrarea lor socială.

Proiectul face parte din inițiativa Comisiei Europene, ”Sport as a tool for integration and social inclusion of refugees”.