Razvan Burleanu Greg Clarke FRF The FA

Președintele Răzvan Burleanu se află în aceste zile la Londra pentru sesiuni de lucru cu conducerea Federației de Fotbal din Anglia în cadrul colaborării strategice între cele două Federații.

La invitația președintelui Federației de Fotbal din Anglia, Greg Clarke, în urma vizitei pe care acesta a efectuat-o la FRF în vara acestui an, Răzvan Burleanu participă în această săptămână la o serie de întâlniri de lucru cu managerii federației din Albion responsabili pe multiple zone de activitate, printre care dezvoltare fotbalistică, relații internaționale, management financiar și cercetare. Un alt punct al agendei îl reprezintă întâlnirea cu managerii operaționali ai stadionului Wembley.

Președintele FRF a fost prezent marți chiar și la ședința celui mai important organism executiv al fotbalului englez, FA Board, pentru ca miercuri să asiste la ședința FA National Game Board. În același timp, au continuat discuțiile cu Greg Clarke privind proiectele dedicate dezvoltării fotbalului. Răzvan Burleanu a fost invitat și să urmărească din tribune partida de Liga Campionilor dintre Tottenham Hotspur și Internazionale Milano

De asemenea, președintele Răzvan Burleanu a fost vineri invitatul Oxford University Romanian Society pentru a prezenta strategia de marketing a FRF în sprijinul fotbalului. ”Am fost foarte încântați de viziunea dumneavoastră și de ce ați reușit să faceți până acum cu FRF”, i-au transmis studenții români la Oxford președintelui Burleanu.