Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost prezent la finalul săptămânii trecute la ceremonia de absolvire a primului program educațional organizat de Academia Federației Moldovenești de Fotbal.

Programul „Bazele Managementului Sportiv”, la care au participat 30 de cursanți, a fost primul organizat de Academia FMF, unul dintre rezultatele parteneriatului pe care FMF îl are cu Federația Română de Fotbal. Programul a fost realizat în parteneriat cu Academia Națională de Fotbal, iar patru dintre sesiunile de curs au fost prezentate de experți din cadrul FRF:

  • Management în Fotbalul Feminin (Emma Bârsan);
  • Sponsorizări în Activitatea Sportivă (Raul Șandru);
  • Marketing Sportiv (Iulia Niculae-Cuciurean);
  • Managementul Proiectelor (Florin Șari);

La rândul său, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a susținut o prezentare pe tema Managementului Strategic și al Performanței, iar apoi a participat la sesiunea de înmânare a diplomelor pentru pentru primii absolvenți ai Academiei FMF. Alături de el, la ceremonie au fost prezenți Leonid Oleinicenco, președintele Federației Moldovenești de Fotbal și Corneliu Popovici, rectorul Academiei FMF.

Președintele FRF, prezent și la inaugurarea unui nou teren de fotbal

Răzvan Burleanu a participat și la festivitatea de inaugurare a unui nou teren sportiv în Chișinău, la Liceul Teoretic „Petru Zadnipru”. Terenul a fost construit în cadrul proiectului „Fotbal în Școli”, o inițiativă menită să evidențieze angajamentul FMF de a dezvolta fotbalul la nivel școlar și comunitar în Republica Moldova.

La ceremonia de deschidere au mai participat Primarul General din Chișinău, Ion Ceban, Președintele FMF, Leonid Oleinicenco și președintele echipei FC Chișinău, Mihai Anegroaie.

Cu ocazia vizitei de la Chișinău, președintele FRF, alături de președintele FMF, Leonid Oleinicenco, Directorul Tehnic FMF, Dănuț Oprea și Secretarul General al FMF, Serghei Butelschi a fost prezent și în cantonamentul naționalei feminine U15 a Republicii Moldova, unde conducerea FMF și FRF le-a oferit sportivelor mărțișoare, cu ocazia zilei de 1 Martie.