Marți, 16 martie, Casa Fotbalului a găzduit întâlnirea președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, cu comentatorii TV ai partidelor din competițiile interne.

Zece dintre comentatorii meciurilor din Liga 1, Liga 2, Cupa României de la Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport au răspuns afirmativ invitației CCA și au participat la workshopul care a durat aproximativ două ore.

Președintele CCA le-a prezentat acestora ultimele modificări ale Legilor Jocului, în special prevederile pentru situațiile des întâlnite în joc, cum ar fi contactele fizice între jucători, simulările, jucarea mingii cu mâna și situațiile de ofsaid.

Comentatorii TV prezenți la întâlnire au vizionat diferite faze de joc și au fost rugați să își prezinte propria opinie, înainte de a le fi prezentată decizia corectă, în concordanță cu Legile Jocului și pe baza instrucțiunilor primite de la UEFA și FIFA.

Cu ocazia acestei întâlniri, fiecare participant a primit din partea CCA ultima ediție a Legilor Jocului, tipărită în limba română, precum și un set de cartonașe.