Demarat în iunie 2015, parteneriatul dintre Federația Română de Fotbal și compania Telekom Romania s-a întins pe o durată de patru ani și jumătate.

În acest timp, România s-a calificat la Euro 2016 după aproape un deceniu de absență de la turneele finale, reprezentativele U17 și U19 au obținut două calificări succesive la Turul de Elită pentru Campionatul European, iar România U21 s-a calificat la Euro 2019, unde a obținut și calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar în toamna trecută tricolorii Under 21 au obținut și biletele pentru Euro 2021.

În toată această perioadă, Telekom Romania a avut un rol important în suportul oferit Federației Române de Fotbal pentru echipele reprezentative și în proiectele implementate pentru dezvoltarea fotbalului.

Parteneriatul, semnat la început pe o perioadă de doi ani de zile, a fost prelungit ulterior și s-a încheiat la începutul lui 2021. Federația Română de Fotbal mulțumește companiei Telekom Romania pentru susținerea Echipei Naționale a României și implicarea în dezvoltarea fotbalului românesc.

„Doresc să aduc mulțumirile mele companiei Telekom Romania pentru susținerea fotbalului românesc în ultimii aproape 5 ani de zile! Prin durata acestui parteneriat, Federația Română de Fotbal a demonstrat că e un partener credibil pentru piața de business din România. Am avut în Telekom Romania un partener important care a împărtășit valorile și principiile pe care ni le-am asumat. Sperăm ca în viitor să găsim alte oportunități de colaborare în diferite proiecte sportive comune”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.