O parte dintre tricolore au fost prezente joi, 4 iulie, pe mainstage-ul de la Neversea, alături de INNA, care a deschis festivalul în acest an.

Această acțiune a venit în urma parteneriatului strategic anunțat luna trecută între Neversea și Naționala Feminină a României.

Jucătoarele Florentina Olar, Andreea Părăluță, Florentina Istrate și Ana Maria Stanciu, alături fosta internațională, Laura Rus, au urcat pe scenă alături de INNA și toate femeile din echipa Neversea, oferind un moment de admirație pentru toată munca și dedicarea acestora.

Astfel, festivalul Neversea a devenit din acest an Queen of Festivals și a primit o infuzie de energie feminină în tot ceea ce înseamnă line-up, experiențe și campanii dedicate ale partenerilor, astfel că asocierea cu Naționala Feminină de Fotbal a României a venit într-un mod cât se poate de natural.

În acest an, toți headlinerii festivalului Neversea au primit tricourile echipei naționale de fotbal a României cu numele jucătoarelor și cu un mesaj de susținere pentru toate femeile din industria sportivă, de entertainment și nu numai: WOMEN ROLE MODELS = NEVERSEEN POWER!

Tot începând cu acest an, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, va fi cel puțin câte o artistă inclusă în line-up.

De la Neversea, pe “Arcul de Triumf”! Tricolorele revin pe “Arcul de Triumf” pe 16 iulie, pentru ultimul meci din preliminariile WEURO2025! Biletele pentru partida cu Armenia sunt disponibile pe bilete.frf.ro!