Foto: Facebook / AFK Csikszereda

În acest weekend începe etapa a treia din Liga Elitelor. Echipele se vor lupta în play-off și play-out pentru a-și consolida locurile și pentru a merge mai departe în semifinale.

Seria de Est U19

În play-off-ul a acestei serii, se vor disputa doar două partide din etapa a treia, în acest final de săptămână. Dinamo se va duela cu Concordia Chiajna și CSA Steaua va juca contra celor de la FC Botoșani. Meciul dintre FCSB și Farul Constanța se va juca pe 5 decembrie.

“Alb-roșii” vor disputa partida acasă și vor întâlni ultima clasată. Bucureștenii au 27 de puncte și sunt pe locul secund, la 7 puncte de liderul Farul Constanța, în schimb ilfovenii au 20 de puncte și se află la doar 1 punct de locul 4. “Roș-albaștrii” sunt pe locul 4, cu 21 de puncte și se vor duela împotriva grupării de pe poziția a cincea, FC Botoșani, care are tot 21 de puncte și același golaveraj, -3, însă moldovenii au o partidă restantă din a doua etapă.

În play-out, Politehnica Iași va juca contra liderului Sepsi OSK. Ieșenii au 13 puncte și sunt pe poziția a treia, iar echipa din Sfântu Gheorghe are 19 puncte. Al doilea duel de sâmbătă este cel dintre FC Voluntari și Academica Clinceni. Echipa gazdă este pe poziția a cincea și are 7 puncte, iar oaspeții ocupă locul secund, cu 16 puncte. Ultima partidă din această serie, va avea loc duminică, unde LSP Iolanda Balaș Soter Buzău, locul 4 cu 13 puncte, o va întâlni pe ACS Sport Team București, ultima poziție cu 6 puncte.

Seria de Vest U19

În play-off, se vor disputa trei partide, două sâmbătă și una duminică. AFK Csikszereda, locul 2 cu 27 de puncte, va evolua împotriva ultimei clasate, Academia de Fotbal Viitorul Cluj care are 22 de puncte. A doua partidă din aceeași zi este cea dintre Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova. Medieșenii au 23 de puncte și sunt pe locul 5, iar craiovenii se află cu o poziție mai sus și cu 25 de puncte.

Ultima partidă a acestei serii este cea dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj. Gazdele se află pe a treia poziție cu 26 de puncte, iar “șepcile roșii” sunt pe primul loc la 5 puncte de adversarii etapei a treia.

În play-out, SC FC Ripensia va juca cu rivala Politehnica Timișoara, liderul clasamentului cu 23 de puncte. Gazdele acestei partide se află pe locul, la 5 puncte de adversara sa din etapa a treia.

LPS Banatul Timișoara va juca contra celor de la LPS Bihorul Oradea. Ambele echipe sunt clasate pe ultimele două poziții și se află la egalitate de puncte, 3, însă timișorenii sunt pe un loc mai sus datorită golaverajului mai bun. Ultimul meci al seriei este cel dintre UTA Arad și ACS Kids Tâmpa Brașov. Arădenii ocupă locul secund cu 19 puncte, iar brașovenii sunt pe poziția a patra cu 6 puncte.

Seria de Est U17

În play-off-ul a acestei serii, se vor disputa doar două partide din etapa a treia, în acest final de săptămână. FC Voluntari va juca cu împotriva celor ACS Sport Team București și CSA Steaua se va duela cu Academica Clinceni. Ultima partidă a acestei etape, FCSB și Farul Constanța, se va disputa pe 5 decembrie.

FC Voluntari va disputa partida acasă și va întâlni echipa de pe locul 3. Ilfovenii au 18 puncte și se află pe ultima poziție, în schimb adversarii lor din această etapă au 25 de puncte și sunt la 6 puncte de liderul Farul Constanța și la egalitate de puncte cu poziția a doua. “Roș-albaștrii” sunt pe locul 5, cu 18 de puncte și se vor duela împotriva grupării de pe locul secund, Academica Clinceni, care are 25 de puncte.

În play-out, Politehnica Iași va juca contra liderului Sepsi OSK. Ieșenii au 9 puncte și sunt pe poziția a cincea, iar echipa din Sfântu Gheorghe are 23 puncte. LPS Iolanda Balaș Soter Buzău va evolua contra celor de la Concordia Chiajna. Gazdele au doar 2 puncte și se află pe ultima poziție, iar ilfovenii sunt pe locul 4 cu 10 puncte. Dinamo o va întâlni pe FC Botoșani acasă, echipa de pe locul 3 cu 14 puncte. Bucureștenii sunt la egalitate de puncte cu liderul clasamentului, 23 și ocupă a doua poziție.

Seria de Vest U17

În play-off, SC FC Ripesnia se va duela cu Universitatea Cluj. Liderul clasamentului are 35 de puncte și va evolua în deplasare contra timișorenilor care ocupă penultimul loc cu 19 puncte. LPS Banatul Timișoara, echipa de pe ultima poziție va disputa un meci greu contra echipei ce ocupă locul 2, Univeristatea Craiova. Craiovenii au 29 de puncte și se află la 6 puncte distanță de primul loc. UTA Arad va evolua în ultimul meci al etapei din această serie, contra contra celor de la Academia de Fotbal Viitorul Cluj. Gazdele sunt pe locul 4 cu 22 de puncte, iar oaspeții sun la  un punct distanță, pe poziția a cincea.

În play-out, duelul primelor două locuri va da startul în această etapă. Primul loc din clasament cu 18 puncte, AFK Csikszereda, va juca contra celor de la ACS Kids Tâmpa Brașov, locul secund la doar un punct distanță. Ultima clasată cu doar 6 puncte, Gaz Metan Mediaș, se va duela cu LPS Bihorul Oradea, grupare cu o poziție mai sus și cu 3 puncte avans. Ultima partidă care va închide seria meciurilor din aceast weekend este cea dintre CFR Cluj și Politehnica Timișoara. Clijenii ocupă a treia poziție, cu 15 puncte, iar timișorenii au același număr de puncte și se află cu o poziție mai jos.

Partidele din etapa a doua dintre Farul Constanța – Dinamo și FC Botoșani – FCSB de la U19 au fost amânate, iar cele două dueluri din play-off se vor disputa miercuri, 1 decembrie. Și meciul din etapa precedentă dintre Academica Clinceni și FCSB a fost amânat, iar cele două echipe se vor întâlni tot miercuri, 1 decembrie.

Programul etapei a treia din faza secundă a Ligii Elitelor:

Play-off Est U19:

Duminică, 21 noiembrie

Dinamo – Concordia Chiajna

CSA Steaua – FC Botoșani

Duminică, 5 decembrie

FCSB – Farul Constanța

Play-out Est U19:

Sâmbătă, 20 noiembrie

Politehnica Iași – Sepsi OSK

FC Voluntari – Academica Clinceni

Duminică, 21 noiembrie

LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – ACS Sport Team București

Play-off Vest U19:

Sâmbătă, 20 noiembrie

AFK Csikszereda – Academia de Fotbal Viitorul Cluj

Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova

Duminică, 21 noiembrie

CFR Cluj – Universitatea Cluj

Play-out Vest U19:

Sâmbătă, 20 noiembrie

SC FC Ripensia – Politehnica Timișoara

LPS Banatul Timișoara – LPS Bihorul Oradea

Duminică, 21 noiembrie

UTA Arad – ACS Kids Tâmpa Brașov

Play-off Est U17:

Sâmbătă, 20 noiembrie

FC Voluntari – ACS Sport Team București

Duminică, 21 noiembrie

CSA Steaua – Academica Clinceni

Duminică, 5 decembrie

FCSB – Farul Constanța

Play-out Est U17:

Sâmbătă, 20 noiembrie

Politehnica Iași – Sepsi OSK

Duminică, 21 noiembrie

LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – Concordia Chiajna

Dinamo – FC Botoșani

Play-off Vest U17:

Sâmbătă, 20 noiembrie

SC FC Ripensia – Universitatea Cluj

LPS Banatul Timișoara – Universitatea Craiova

Duminică, 21 noiembrie

UTA Arad – Academia de Fotbal Viitorul Cluj

Play-out Vest U17:

Sâmbătă, 20 noiembrie

AFK Csikszereda – ACS Kids Tâmpa Brașov

Gaz Metan Mediaș – LPS Bihorul Oradea

Duminică, 21 noiembrie

CFR Cluj – Politehnica Timișoara

Clasamente:

Seria de Est U19

Clasament play-off: 1. Farul Constanța 34 de puncte (meci amânat), 2. Dinamo 27 de puncte (meci amânat), 3. FCSB de 25 puncte (meci amânat), 4. CSA Steaua 21 de puncte, 5. FC Botoșani 21 de puncte (meci amânat), 6. Concordia Chiajna 20 puncte.

Clasament play-out: 1. Sepsi OSK 19 puncte, 2. Academica Clinceni 16 puncte, 3. Politehnica Iași 13 puncte, 4. LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 13 puncte, 5. FC Voluntari 7 puncte, 6. ACS Sport Team București 6 puncte.

Seria de Vest U19

Clasament play-off: 1. Universitatea Cluj 31 de puncte, 2. AFK Csikszereda 27 de puncte, 3. CFR Cluj 26 de puncte, 4. Universitatea Craiova 25 de puncte, 5. Gaz Metan Mediaș 23 de puncte, 6. Academia de Fotbal Viitorul Cluj 22 de puncte.

Clasament play-out: 1. Politehnica Timișoara 23 de puncte, 2. UTA Arad 19 puncte, 3. SC FC Ripensia 18 puncte, 4. ACS Kids Tâmpa Brașov 6 puncte, 5. LPS Bihorul Oradea 3 puncte, 6. LPS Banatul Timișoara 3 puncte.

Seria de Est U17

Clasament play-off: 1. Farul Constanța 31 de puncte, 2. Academica Clinceni 25 de puncte (meci amânat), 3. ACS Sport Team București 25 de puncte, 4. FCSB 21 de puncte (meci amânat), 5. CSA Steaua 18 puncte, 6. FC Voluntari 18 puncte.

Clasament play-out: 1. Sepsi OSK 23 de puncte, 2. Dinamo 23 de puncte, 3. FC Botoșani 14 puncte, 4. Concordia Chiajna 10 puncte, 5. Politehnica Iași 9 puncte, 6. LPS Iolanda Balaș Soter Buzău 2 puncte.

Seria de Vest U17

Clasament play-off: 1. Universitatea Cluj 35 de puncte, 2. Universitatea Craiova 29 de puncte, 3. UTA Arad 22 de puncte, 4. Academia de Fotbal Viitorul Cluj 21 de puncte, 5. SC FC Ripensia 19 puncte, 6. LPS Banatul Timișoara 17 puncte.

Clasament play-out: 1. AFK Csikszereda 18 puncte, 2. Politehnica Timișoara 17 puncte, 3. ACS Kids Tâmpa Brașov 15 puncte, 4. CFR Cluj 15 puncte, 5. LPS Bihorul Oradea 9 puncte, 6. Gaz Metan Mediaș 6 puncte.