Foto: www.academiahagi.ro

Duminică, 8 octombrie, s-au disputat 11 din cele 12 partide ale etapei a 9-a din Liga de Tineret, mâine, 10 octombrie, de la ora 12:00, fiind programată și disputa dintre Universitatea Craiova și AFK Csikszereda

Tabloul play-off-ului seriei de est, aproape complet

În urma rezultatelor înregistrate, 5 echipe din seria de est sunt matematic calificate în play-off-ul competiției: Farul, FCSB, ACS Sport Team, CSA Steaua și Rapid. Pentru ultimul loc vor lupta, în ultimele două runde Concordia Chiajna, Campionii FC Argeș și Petrolul.

Farul a reușit să treacă în această rundă cu 6-1 de FCSB, chiar pe terenul acesteia, și obțin cea de-a 10-a victorie din 10 partide în acest campionat! Distanța față de locul 2 este acum de 6 puncte, Farul fiind în acest sezon una din favoritele la câștigarea trofeului!

Partida dintre Craiova și Csikszereda, importantă în ecuația calificării în play-off

Ciucanii ocupă în acest moment locul 7, cu 13 puncte, fiind la 2 puncte distanță de Politehnica Timișoara, echipa aflată pe locul 6, ultima poziție ce asigură prezența în play-off. Echipele clasate pe locurile 2-9 au în continuare șanse la play-off, lupta fiind deschisă în aceste ultime etape. O victorie a celor de la AFK Csikszerda ar face lupta și mai strânsă în ultimele runde, în timp ce un eșec ar oferi primelor clasate un avantaj în pentru ultime două etape.

Rezultatele etapei a 9-a

SERIA DE EST

Duminciă, 8 octombrie

FCSB – Farul Constanța 1-6

ACS Sport Team – Campionii FC Argeș 3-2

CSA Steaua – ACS Petrolul 52 2-0

FC Voluntari – LPS Buzău 5-2

Concordia Chiajna – Politehnica Iași 3-2

FC Rapid 1923 – SC Dinamo 1948 3-0

SERIA DE VEST

Duminică, 8 octombrie

LPS Banatul Timișoara – Universitatea Cluj 0-3

Politehnica Timișoara – Sepsi OSK 2-2

UTA Arad – Ripensia Timișoara 0-2

LPS Bihorul Oradea – Kids Tâmpa Brașov 0-1

CFR Cluj – Viitorul Cluj 2-0

Marți, 10 octombrie

Ora 12:00

AFK Csikszereda – Universitatea Cluj