Foto: doardinamo.com

Ziua de duminică, 3 septembrie, a adus și meciurile etapei a 4-a ale sezonului de Liga de Tineret. În seria de est, Dinamo a produs surpriza etapei, reușind să o învingă pe FCSB cu 2-1. În seria de vest, CFR continuă să ocupe prima poziție după victoria cu Politehnica Timișoara, scor 4-2, în timp ce Craiova rămâne la un punct distanță după ce a câștigat cu Ripensia, scor 3-2.

Tot în seria de est, Farul și Rapid au bifat succese categorice, învingându-le pe FC Voluntari, respectiv ACS Sport Team. Constănțenii au câștigat cu 8-0 și se mențin pe primul loc cu 12 puncte din 12 posibile după 4 etape. Rapid a învins cu 5-0 și se află în urma Farului, cu 9 puncte, având de disputat și restanța cu FCSB.

Pe locul 3 a urcat Petrolul, care a învins-o pe LPS Buzău cu 4-0, al treilea succes din patru meciuri pentru prahoveni. Campionii FC Argeș obțin a doua victorie a sezonului, 2-1 cu Politehnica Iași, în timp ce Concordia Chiajna și CSA Steaua au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Runda a 4-a adus un nou eșec pentru Universitatea Cluj, 0-2 pe teren propriu cu AFK Csikszereda. Grație acestui succes, ciucanii încheie runda pe podiumul seriei de vest cu 8 puncte, cu două mai puține decât liderul CFR Cluj.

UTA Arad nu a reușit să obțină prima victorie a sezonului nici în această etapă, mai mult, „bătrâna doamnă” cedând cu 2-1 pe terenul celor de la LPS Bihorul Oradea. Kids Tâmpa Brașov a obținut un nou succes în acest sezon, 1-0 în fața celor de la Sepsi OSK, și contabilizează 6 puncte după patru runde.

Rezultatele etapei a 4-a

SERIA DE EST

Duminică, 3 septembrie

Farul Constanța – FC Voluntari 8-0

Concordia Chiajna – CSA Steaua 0-0

FC Rapid 1923 – ACS Sport Team 5-0

SC Dinamo 1948 – FCSB 2-1

Politehnica Iași – Campionii FC Argeș 1-2

LPS Buzău – ACS Petrolul 52 0-4

SERIA DE VEST

Duminică, 3 septembrie

Universitatea Cluj – AFK Csikszereda 0-2

LPS Bihorul Oradea – UTA Arad 2-1

CFR Cluj – Politehnica Timișoara 4-2

Viitorul Cluj – LPS Banatul Timișoara 3-0

Kids Tâmpa Brașov – Sepsi OSK 1-0

Universitatea Craiova – Ripensia Timișoara 3-2