Sâmbătă, 3 iunie, și duminică, 4 iunie, s-au disputat cele 5 partide contând pentru turul barajelor de promovare în Liga 2 Casa Pariurilor sezonul 2023/24.

Toate cele 5 meciuri au fost transmise live, exclusiv și gratuit de platforma FRF.tv, cu comentariu asigurat pentru fiecare dintre acestea.

SC Popești-Leordeni – CS Tunari 2-1 (2-1) (Trandafirescu 29, Fl. Niculae 45 / Cl. Herea 37)

ACS Viitorul Dăești – CSM Alexandria 0-2 (0-0) (Neicu 49, M. Stancu 81 – pen.)

  • Amânat din cauza condițiilor gazonului, în urma ploii, pentru duminică, 4 iunie, de la ora 12:00, meciul s-a disputat de această dată pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea.

ACS Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț 0-0

CSM Deva – CSM Reșița 2-3 (1-0) (Iana 35, Bloj 50 / Al. Negru 62, Drăghiceanu 68, C. Ardei 90+5)

Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara 0-2 (0-1) (M. Lupu 28, R. Garutti 60)

Când se joacă returul și cum poți urmări partidele

Meciurile retur sunt programate pe 7 iunie, de la ora 17:30, și vor putea fi urmărite de asemenea live, exclusiv și gratuit pe platforma FRF.tv, detalii mai jos despre cum poți face asta:

CS Tunari – Popești Leordeni
CSM Alexandria – ACS Viitorul Dăești
Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava
CSM Reșita – CSM Deva
Corvinul Hunedoara – Unirea Ungheni

  • Fă-ți cont pe www.frf.tv și obții acces gratuit la peste 500 de meciuri, precum și la conținut exclusiv realizat de echipa media a Federației Române de Fotbal.
  • După ce contul a fost creat, serviciul este disponibil pe web, dar și în browserul telefonului sau în aplicațiile mobile din App Store și Google Play.
  • În plus, FRF.tv se află în faza finală de testare înaintea lansării aplicației TV.
  • Prima platformă video din fotbalul românesc a ajuns la aproape 60.000 de conturi create, după un an de la lansare. Pe FRF.tv se văd gratuit meciurile naționalelor de juniori, Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României Betano, Liga 3, Liga de Tineret și Liga Elitelor.
  • Platforma FRF.tv a fost lansată pe 28 mai 2022 și, pe lângă competiţiile sportive, le oferă suporterilor posibilitatea de a intra în culisele echipelor naționale, prin materiale video din cantonamente: interviuri, antrenamente inedite sau rezumatele meciurilor.