FOTO: Cătălin Crăciun / Facebook CSC 1599 Șelimbăr

Luni, 14 august, s-a jucat ultimul meci al etapei a 2-a Liga 2 Casa Pariurilor. Pe stadionul Orășenesc din Mioveni, Campionii FC Argeș și CS Mioveni au încheiat la egalitate, scor 0-0, a doua remiză a sezonului pentru ambele formații.

O singură învingătoare în deplasare

Doar nou-promovata CSM Alexandria a reușit să câștige în deplasare în această rundă, învingând-o pe Concordia Chiajna, scor 1-0. În celelalte 9 partide, gazdele s-au impus de 4 ori, în timp ce alte 5 partide s-au încheiat la egalitate.

Singura echipă cu maxim de puncte după aceste două runde este CSC 1599 Șelimbăr, formația pregătită de Claudiu Niculescu trecând pe teren propriu cu 2-0 de Unirea Dej, după ce câștigase și în prima etapă la Metaloglobus, scor 1-0.

„A fost un meci bun, un meci pe care l-am controlat în totalitate. M-au interesat în primul rând punctele puse în joc, iar băieții au avut o evoluție solidă, nu am dat nicio șansă adversarului. Trebuie să rămânem cu piciorele pe pământ, traversăm o perioadă bună, dar urmează o săptămână dificilă, cu două meciuri în deplasare, în Cupa României și la Alexandria. Pe total sunt mulțumit de ce am arătat astăzi.” – Claudiu Niculescu, antrenor CSC 1599 Șelimbăr

Șelimbăr a început și precedentul sezon cu 10 obținute în primele 4 runde, dar parcursul echipei nu a mai fost la fel de reușit până la finalul sezonului. Cu multe schimbări la nivelul lotului în această vară, dar și după începutul bun de sezon, formația sibiană se poate gândi la o prezență, la finalul sezonului regular, în partea superioară a clasamentului.

5 meciuri transmise la TV și pe FRF.tv

Jumătate din meciurile din cea de-a doua rundă au putut fi urmărite de suporteri atât la TV, cât și platforma FRF.tv. Duelurile CSA Steaua – Metaloglobus și CSC Dumbrăvița – Corvinul Hunedoara au fost transmise exclusiv pe www.frf.tv, în timp ce partida dintre Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Reșița a fost disponibilă românilor din afara țării!

În următoarea rundă, partida CS Tunari – Campionii FC Argeș va putea fi urmărită în exclusivitate pe platforma FRF.tv!

Rezultate

Sâmbătă, 12 august

Concordia Chiajna – CSM Alexandria 0-1

CSC 1599 Șelimbăr – FC Unirea Dej 2-0

Gloria Buzău – CS Tunari 2-1

Unirea Slobozia – Viitorul Pandurii 1-1

CSC Dumbrăvița – Corvinul Hunedoara 0-0 (REZUMAT/MECI INTEGRAL)

AFK Csikszereda – Progresul Spartac 3-0

CSA Steaua – Metaloglobus București 1-1 (REZUMAT/MECI INTEGRAL)

CSM Slatina – Chindia Târgoviște 0-0

Duminică, 13 august

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Reșița – 4-0 (REZUMAT/MECI INTEGRAL)

Luni, 14 august

Campionii FC Argeș – CS Mioveni 0-0