© FOTO: Valentin MACREA/SPORT PICTURES

Sezonul 2023/2024 se reia în Liga 2 Casa Pariurilor în această lună, prilej tocmai bun pentru o perspectivă inedită asupra ediției până la acest punct.

Mai sunt 4 etape de disputat în sezonul regular, care se va încheia la jumătatea lunii martie, după care intrăm în febra play-off-ului și a play-out-ului în Liga 2 Casa Pariurilor, ediția 2023/2024.

Dincolo de situația clasamentului la zi, reluarea competiției ne oferă șansa să privim și dintr-un unghi inedit evoluțiile celor 20 de competitoare de până la acest moment.

Liderii cornerelor vin din Argeș!

Deși ocupă doar locul 15 în acest moment, Campionii FC Argeș este formația care are cea mai mare medie de cornere de care a beneficiat până acum în campionat. Semn că formația caută ofensiva și golul, doar că nu prea îi reușește…

Argeșul are 92 de cornere executate în doar 15 partide, o medie de peste 6 cornere pe meci, în condițiile în care următoarele echipe din ierarhia specială sunt Gloria Buzău, cu doar 78 de cornere, și Ceahlăul Piatra Neamț, cu doar 76 lovituri de la colț în favoarea lor!

Reșița e numărul 1 la meciuri-spectacol

CSM Reșița este formația care a fost implicată până acum în cele mai multe partide în care s-au înscris minimum 4 goluri! E vorba de un procentaj impresionant, 7 din cele 15 meciuri ale reșițenilor, aproape jumătate, înscriindu-se până la final în acest scenariu al spectacolului pentru public.

Au fost 4 partide disputate în deplasare și 3 pe teren propriu care compun bilanțul inedit pentru CSM Reșița.

Cele mai spectaculoase finaluri? Chindia!

Nu mai puțin de 10 meciuri din totalul de 15 disputate au însemnat pentru Chindia Târgoviște goluri după minutul 75, fie marcate, fie primite. Asta înseamnă, pe ultimul sfert de oră al timpului regulamentar plus prelungirile, spectacol pentru microbiști.

Dâmbovițenii sunt lideri la acest capitol, reușind să înscrie de 7 ori și să primească 5 goluri în intervalul de timp specificat. Chindia este pe locul 1, la egalitate cu CSA Steaua, și când vine vorba de cele mai multe goluri marcate după minutul 75 al partidelor de Liga 2.