© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Care sunt cuplurile de fotbaliști cele mai eficiente pentru formația lor în prima parte a acestui sezon de Liga 2 Casa Pariurilor?

“Chimia” dintre jucători este esențială în angrenajul unei echipe și reprezintă unul din obiectivele fundamentale pe care și le setează un tehnician pe termen mediu și lung. Dar eficiența pe tabelă e dată de randamentul cumulat al marcatorilor inspirați.

Care sunt cuplurile de jucători coechipieri cele mai eficiente după 15 etape din sezonul regular al Ligii 2 Casa Pariurilor, ediția 2023/2024?

Corvinul a prins podiumul și aici

Locul trei în ierarhia noastră selectă revine Corvinului Hunedoara, formația care ocupă locul secund în clasament la acest moment, după un parcurs remarcabil din postura de formație nou-promovată în eșalonul secund.

Cuplul de succes este compus din mijlocașul și căpitanul formației, Alexandru Neacșa, cu 4 goluri înscrise, și atacantul Marius Coman (6 goluri). Cei doi au împreună, așadar, 10 reușite pentru hunedoreni, aproape jumătate din totalul de 23 ale Corvinului până acum!

Șocul Metaloglobus: 11 din 15 goluri!

Culmea, pe locul 2 avem o formație care e abia pe locul 16 din totalul de 20 de echipe ale seriei! E vorba de Metaloglobus București.

Experimentatul mijlocaș Georgian Honciu (34 ani), cu 4 goluri, plus vârful care împărtășește aceeași calitate a experienței, Dragoș Huiban (33 ani), cu 7 reușite, au putut împreună să își pună semnătură pe marea majoritate a golurilor Metaloglobusului!

Nu mai puțin de 11 din 15 reușite din acest sezon ale echipei în dreptul acestui cuplu eficient!

CSA Steaua, ajutată masiv de golgheter

Tânărul fundaș de numai 19 ani David Maftei are 3 goluri pentru CSA Steaua în acest sezon, iar dacă punem bilanțul său alături de cel al marcatorului pur-sânge Bogdan Chipirliu, atacant de 31 de ani cu 12 reușite și golgheter la zi al competiției… avem liderul!

Roș-albaștrii au cel mai eficient cuplu al eficienței ofensive, cu 15 goluri marcate de aceștia doi, din totalul de 29 ale echipei. Mai mult de jumătate din zestrea formației de pe locul 7 în acest moment!