Liga 1 Futsal Fortuna programează astăzi, luni, 3 aprilie, două dintre meciurile ultimei etape a Turului Suplimentar, fază premergătoare play-off-ului. În urmă cu o săptămână, în devans, CS United Galați, campioana României, s-a impus în deplasare, în fața ultimei clasate, CFF Clujana Cluj, scor 16-1, victorie care i-a consolidat poziția de lider.

Sala Sporturilor din Deva va găzdui astăzi, cu începere de la ora 13:00, derby-ul orașului, confruntarea dintre ACS West și Autobergamo. Meciul este unul foarte important pentru Autobergamo, care e obligată să învingă pentru a încheia sezonul pe locul trei.

Săptămâna trecută, la prima apariție în public după cucerirea Cupei României, Autobergamo a pierdut, pe teren propriu, în fața formației CFR Timișoara, rezultat în urma căruia bănățenii au trecut pe locul trei, cu două puncte avans. Timișoara va sta însă în această ultimă rundă și nu își poate apăra poziția din clasament.

În sezonul regular, Autobergamo Deva a câștigat ambele întâlniri cu ACS West (7-3, în etapa a 4-a și 5-2, în etapa a 11-a).

În cel de-al doilea meci al zilei, ultimul al Turului Suplimentar, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, față în față se vor afla Luceafărul și FK Odorheiu Secuiesc. După victoriile de la Timișoara, 3-2, și de pe teren propriu cu ACS West Deva, 10-3, harghitenii și-au asigurat poziția a doua în ierarhia Ligii 1 Futsal Fortuna, meciul de la Buzău fiind astfel doar unul de palmares.

În cele două meciuri jucate în sezonul regular, FK Odorheiu Secuiesc a câștigat de fiecare dată (5-3, pe teren propriu, în etapa a 2-a și 4-3, în deplasare, în etapa a 9-a).

Meciul Luceafărul Buzău – FK Odorheiu Secuiesc va fi de la ora 17:30, în direct, la Digi Sport 2 și FRF.tv.

Liga 1 Futsal Fortuna, etapa a 7-a, ultima, a Turului Suplimentar:

Luni, 3 aprilie

  • Ora 13:00

ACS West Deva – ACS Autobergamo Deva, Sala Sporturilor – Deva

Arbitri: Chița Liviu (Pitești), Dârjan Liviu (Brașov); Anca Florin Daniel (Deva)

Observator: Kiuță Mihai (Brașov)

  • Ora 17:30

CS Luceafărul Buzău – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – Buzău

Arbitri: Ciobanu Vlad (Iași), Boharu Predescu Ionel (Buftea); Gunciu Roberto Florentin (Popești Leordeni)

Observator: Năstasă Marius (Piatra Neamț)

CFF Clujana Cluj – CS United Galați 1-16

– meciul s-a jucat în devans luni, 27 martie

echipa CFR Timișoara va sta în această etapă

Clasamentul Ligii 1 Futsal Fortuna:

1. United Galați 45p (18 meciuri); 2. Odorheiu Secuiesc 37p (17 meciuri); 3. CFR Timișoara 34p (18 meciuri); 4. Autobergamo Deva 32p (17 meciuri); 5. West Deva 18p (16 meciuri); 6. Luceafărul Buzău 9p (17 meciuri); 7. CFF Clujana Cluj 0p (17 meciuri)

Pentru un loc în marea finală se vor bate (cel mai bun din trei  meciuri):

  • CS United Galați vs Învingătoarea din meciul locul 4 vs locul 5
  • FK Odorheiu Secuiesc vs Învingătoarea din meciul locul 3 vs locul 6
  • Finala se va juca după regula cel mai bun în cinci partide

ARTICOL DE ADI DOBRE